Kako izbrati moderno pohištvo za dnevno sobo?

Moderno pohištvo za dnevno sobo

Za vse, ki se zanimate za opremljanje dnevnih sob in, ki vas zanimajo predvsem moderne dnevne sobe, smo v spodnjem zapisu predstavili nekaj praktičnih napotkov o tem kako izbrati ustrezno in moderno pohištvo za dnevno sobo.

Današnje opremljanje dnevne sobe v modernem stilu, največkrat sledi nakupu pohištva, ki je kombinirano z različnimi materiali, pridih modernosti in osodbnosti v dnevni sobi, pa dodajajo predvsem steklo, regali in klubske mizice, v kombinaciji z inoksom in aluminijem ter seveda visoki sijaj na ličnicah različnih pohištvenih elementov v dnevni sobi.

Hkrati, k moderno izbranemu pohištvu v dnevni sobi, večina opremljevalcev, doda predvsem nizko pohištvo, pohištvo z manj regali in predvsem tudi minimalistično pohištvo.

Nemalokrat, še posebej v majhnih dnevnih sobah, osnovno, a obenem tudi moderno pohištvo za dnevno sobo, predstavljajo samostojni regali, ki jih je mogoče poljubno obesiti na stene dnevnega prostora ali položiti na tla. Takšno pohištvo v nekaterih primerih predstavlja osnovno pohištvo v dnevni sobi, v drugih pa bolj služi kot dekor dnevne sobe.

Kot zelo praktične, so se v dnevnih sobah, tudi iz cenovnega vidika, v zadnjem času, pojavile tudi krasne možnosti opremljanja dnevnih sob s kombinatornim, modernim pohištvom, ki omogoča, da posamezne regale nekega elementa v dnevni sobi, poljubno zasnujemo, glede na naše prostorske možnosti in tudi glede potreb.

Tak, moderni poličnik za dnevno sobo, si lahko ogledate na spodnji sliki:

Moderno pohištvo za dnevno sobo

Poličnik z devetimi regali, na sliki levo, lahko v moderen dnevno sobni ambient, postavite ob zidno steno ali pa ga celo obesite na samo steno. Različni regali omogočajo, da glede na vaše potrebe, sami odločite koliko boste imeli odlagalnih polic po vertikali in horizontali, obenem pa je posamezne regale mogoče dodatno opremiti z zapirali in ličnicami, za katere lahko skrijete vsebino posameznega regala.

Ena izmed takšnih, praktičnih in uporabnih možnosti, za opremo moderne dnevne sobe, je tudi kombinacija regalov na spodnji sliki:

Moderno pohištvo za dnevno sobo

V kolikor iščete moderno pohištvo za dnevno sobo, v kompletu, vam bo najbrž pri srcu bolj katera izmed praktičnih rešitev, ki prinaša tako možnost odlaganja dekorja na posamezne police, shranjevanja fotoalbumov in spominkov v zaprte regale, obenem pa v isti, moderen stil, sodi tudi tv regal (z možnostjo postavitve sodobnih avdio, video in mrežnih naprav).

Tak komplet si, ki vključuje nizki regal za tv, verikalno lično omarico, delno v steklu in delno v lesu, dodatno leseno odlagalno polico za nad televizor ter še eno, dodatno omarico, ki jo lahko kot samostojno obesite na zidno steno, si lahko ogledate tudi na spodnji sliki:


 Moderno pohištvo za dnevno sobo

V kolikor iščete za opremljanje vaše dnevne sobe, moderen dekor, morda sedežne vreče ali druge kose pohištva, hkrati pa vas zanima tudi cenovno ugoden nakup, ne pozabite obiskati tudi naše prve strani, kjer predstavljamo aktualne akcije in ugodnosti. 

Objavljeno v: Dnevne sobe