Omare za oblačila

Omare za oblačila so ponavadi del celotnega programa spalnic, lahko pa se jih kupi tudi kot samostojne enote. Glede na širino jih delimo na enodelne, dvodelne ali trodelne. Nekateri modeli vključujejo tudi ogledalo za vratih.

Garderobna omara LASKO 10
175,23 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Velika garderobna omara v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz kakovostnega iverala, debeline 1,6 cm in stoji na štirih plastičnih nogicah. Dvojna preklopna vrata se odpirajo s kovinskimi ročaji. V notranjosti omare je dodatna fiksna polica v višini glave, z maksimalno nosilnostjo 3 kg. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Garderobna omara LIPIS bela
291,06 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Garderobna omara z dvojimi drsnimi vratci ima eno vratno krilo v beli barvi, na drugem je ogledalo. Pozicija vrat je zamenljiva. Kovinski deli so aluminijasti. V notranjosti se nahajata dve odstranljivi obešalni letvi, nad njima sta polici. Maksimalna nosilnost letev je 15 kg, polic 10 kg. Dodatno je možno naročiti tudi set treh notranjih polic in set treh notranjih predalov.
Garderobna omara LASKO 9
178,20 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Velika garderobna omara v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz kakovostnega iverala, debeline 1,6 cm in stoji na štirih plastičnih nogicah. Dvodelna vrata se odpirajo s kovinskimi ročaji. V notranjosti omare sta dve fiksni polici z nosilnostjo do 3 kg. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Garderobna omara CHICHA hrast
167,81 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična raztegljiva garderobna omara, odprtega videza, ki bo v vaš dom prinesla sodoben slog in veliko prostora za shranjevanje. Omara je sestavljena iz ene enote, širine 60 cm, s štirimi policami in enim predalom, s krogljičnimi vodili. Na drugi strani ima omara dve veliki obešalni palici, ki omogočata veliko prostora za shranjevanje zimskih ali drugih oblačil. Ima tudi elegantno zaveso, narejeno iz bazaltne tkanine, 100% bombaž. Velikost zavese je 203x190 cm. Omara je raztegljiva, po širini se raztegne od 114 cm do 168 cm. Narejena je iz iverala, debeline 15 mm. Na voljo je v dveh barvah, beli in imitaciji hrasta.
Garderobna omara AMANDA 621
152,96 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Prostorna garderobna omara v svetleči beli barvi, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. Zgornji del omare ima eno fiksno in tri nastavljive police, spodnji del pa en velik predal in velik predelek s pokrovom za shranjevanje perila. Vsi ročaji so kromirani. Vse uporabljene surovine imajo certifikat E1, ki potrjuje, da ne vsebujejo rakotvornih snovi in so v skladu z zdravstvenimi normami Evropske unije. Omara je primerna za kopalnice, hodnike in druge prostore.
Garderobna omara LINIVAN bela + sonoma
237,60 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Velika garderobna omara ima ohišje v beli barvi. Dvojna drsna vrata so prevladujoče bela, z vložkom ravne črte v sonoma hrast barvi. V notranjosti se nahajata dve obešalni letvi. Dodatno je možno naročiti tudi set treh notranjih polic in set treh notranjih predalov. Nosllnost polic: 10 kg. Nosilnost obešalnih letev: 15 kg.
Organska garderobna omara ROYAL
1.346,90 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
100% organska omara! Garderobna omara je narejena samo iz lesa - brez kovinskih delov, vijakov, lepil in lakov - odlična izbira za sodoben zdrav način življenja. Omara je zasnovana tako, da uporablja stara znanja mizarskih mojstrov, kjer so vse vezave narejene brez vijakov. Ohranjenje so vse lepote lesa, Omara je opremljena z eno obešalno letvijo in policami. Dvoja vrata so drsna, ročaj je vrezkan.
Garderobna omara FRIDA
250,80 €
313,50 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v nevtralni beli barvi in vgrajenim ogledalom. Na levi strani omare je ena polica in letev za obešanje perila v notranjosti ter ogledalo na zunanjih vratih, na desni strani pa letev za obešanje in dva predala, z velikim prostorom za perilo v spodnjem delu omare. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUISA A
525,36 €
656,70 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Široka dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta in vgrajenim ogledalom. V notranjosti na levi strani omare spodaj se nahajajo trije predali s kovinskimi vodili, zgoraj pa polica in letev za obešanje. Na desni strani omare sta dve polici spodaj in ena polica in letev za obešanje zgoraj. Oba dela omare sta enako široka. Na desnih vratih omare je ogledalo. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara NIRVANA
525,36 €
656,70 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v kombinaciji naravne barve lesa in bele barve. Omara se odpira z drsnimi vrati, ki imajo na levi strani vgrajeno ogledalo. Na levi strani spodaj so trije predali s kovinskimi vodili, v notranjosti pa še štiri police. Desna stran omare ima eno polico in eno letev za obešanje. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara AMANDA 408
121,77 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Praktična garderobna omara v bleščeči beli barvi z osmimi notranjimi oddelki. Izdelana je iz visokokakovostne iverne plošče, oblečene v melamin. Vse uporabljene surovine imajo certifikat E1, ki potrjuje, da ne vsebujejo rakotvornih snovi in so v skladu z zdravstvenimi normami Evropske unije. Omara ima široke trikotne nožice. Ročaji so kromirani. Notranjost omare je zelo prilagodljiva, saj je le ena od polic fiksna, preostalih šest pa premičnih in se lahko nastavijo po volji.
Garderobna omara IGA
335,61 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Garderobna omara modernega industrijskega izgleda, ki ponuja številne rešitve za shranjevanje. Njegova velika višina in prostornost, je idealna za shranjevanje večje količine oblačil in dodatkov. Sestavljena je iz dveh enot, ki ju med sabo povezujeta dve obešalni palici in polica. Ena enota je širine 40 cm, druga pa 60 cm. Vsaka enota ima 6 polic in en predal. Predala se odpirata z črnimi plastičnimi ročaji. Omara je narejena iz ivernih plošč v kombinaciji črne barve in imitacije hrasta. Debelina iverala je 15 mm.
Garderobna omara RACHELA
587,40 €
734,25 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v kombinaciji naravne barve lesa in temno sive barve. Omara se odpira z drsnimi vrati, ki imajo na levi strani vgrajeno ogledalo. Na levi strani spodaj so trije predali s kovinskimi vodili, v notranjosti pa še štiri police. Desna stran omare ima eno polico in eno letev za obešanje. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara BORMIO B
616,44 €
770,55 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Specializirana kotna garderoba nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta. Opremljena je z vgrajenim dvodelnim ogledalom. Na levi strani omare so štiri fiksne police. Na desni strani zgoraj se nahajajo ena široka fiksna polica in letev za obešanje oblačil, zraven tega prostora za obešanje pa še tri ožje police. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUISA B
419,76 €
524,70 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v nevtralni beli barvi in vgrajenim ogledalom. V notranjosti na levi strani omare spodaj se nahajajo trije predali s kovinskimi vodili, zgoraj pa polica in letev za obešanje. Na desni strani omare sta dve polici spodaj in ena polica in letev za obešanje zgoraj. Na desnih vratih omare je ogledalo. Garderoba je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.