Omare za oblačila

Garderobna omara Karmen 2D
123,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Garderobna omara v beli barvi z roza ali modrimi detajli (odvisno od montaže). Na eni strani ima 3 poličke na drugi pa je obešalna palica. Oglejte si še ostale elemente iz tega programa in si sestavite celotno otroško sobo.
Garderobna omara SRCE
229,50 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Garderobna omara primerna za otroško sobico. Omara je v kombinaciji bele, roza in sive barve. Narejena je iz MDF materiala in iverala, debeline 15 mm. Omara ima na levi strani dve obešalni palici, na desni pa 3 police, 1 polica je fiksna, druge dve pa sta nastavljivi na 5 višin. Police so dimenzije 44,1x44,1 cm. Ima tudi velik predal, dimenzije 85,4x45x12 cm. Omara ima na vratih ogledalo, na ročajih pa so dekorativne zvezdice z srebernimi bleščicami. Omara stoji na štirih lesenih nogicah v natur barvi. Oglejte si še ostale artikle iz istega programa.
Garderobna omara VELENA
321,00 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Prostorna garderobna omara s tremi vrati, v kombinaciji brušenega hrasta in bele mat barve. Debelina notranjih elementov je 15 mm, zunanjih pa 22 mm. Na eni tretjini omare so 4 nastavljive police, dimenzija tega dela je 54x50 cm. Na dveh tretjinah omare pa je prostor za obešanje, z obešalno palico dolgo 1 meter. Na sredini omare sta spodaj dva predala za shranjevanje, dimenzije 45x37x11 cm. Na sredinskih vratih ima omara ogledalo. Oglejte si še ostale artikle iz istega programa.