Predsobe

V našem pohištvenem programu za predsobe ponujamo garderobne omare, predalnike, omare za čevlje, obešalnike, koše in ogledala.

Obešalnik TARIVE
11,14 €
14,85 € -25%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern multifunkcijski stenski obešalnik v kombinaciji krom in oreh barve. Kromirano ogrodje je narejeno iz jekla. Obešalnik ima zgoraj poličko, na katero lahko odložite ključe, denarnico itd. Polička in kljukice za obešanje so lesene. Maksimalna nosilnost obešalnika je 10 kg. Obešalnik je že sestavljen.
Koš DESA
28,22 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktičen koš za dežnike, ki se s svojo kvadratno obliko tesno prilega v vse kote. V celoti je izdelan iz jeklene žice in tankih jeklenih plošč, prašno lakiranih v črno barvo za boljšo zaščito. To prosto stoječe stojalo lahko uporabite pri vhodu ali na hodniku vašega doma, stanovanja ali pisarne. Uporablja se lahko za odlaganje in organizacijo vaših dežnikov, sprehajalnih palic in drugih pripomočkov. Z okrašenimi stranicami bo videti odlično tudi kot preprost dekorativni element in hkrati tudi trdno držalo vaše dežnike.
Obešalnik MINATI krom
46,04 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern prostostoječi obešalnik, opremljen s stojalom za dežnike ter na voljo v več različnih barvah. Glavni steber je izdelan iz jeklene pločevine, in je visok 179 cm. Na vrhu ima 8 kljuk za plašče, klobuke, kravate in druga oblačila ter dodatke, tik pod njimi še 2 dodatni kljuki in na dnu stojalo za dežnike. Talna plošča ima premer 30 cm in je dodatno ojačana, da zagotovi stabilnost tudi ko je obešalnik težko obremenjen. Za boljšo zaščito in enostavno čiščenje sta bela in črna varijanta prašno lakirani, krom varijanta pa ima kromiran finiš. Vsaka od osmih kljuk na vrhu ima nosilnost do 2 kg, dve spodnji kljuki pa imati nosilnost po 1 kg,. Celoten obešalnik lahko tako nosi do 18 kg oblačil.