Predsobe

V našem pohištvenem programu za predsobe ponujamo garderobne omare, predalnike, omare za čevlje, obešalnike, koše in ogledala.

Obešalnik TARIVE
11,14 €
14,85 € -25%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern multifunkcijski stenski obešalnik v kombinaciji krom in oreh barve. Kromirano ogrodje je narejeno iz jekla. Obešalnik ima zgoraj poličko, na katero lahko odložite ključe, denarnico itd. Polička in kljukice za obešanje so lesene. Maksimalna nosilnost obešalnika je 10 kg. Obešalnik je že sestavljen.
Obešalnik ISRI
35,64 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern stenski obešalnik razgibane oblike, na voljo v kombinaciji črne in natur barve. Ogrodje je narejeno iz jekla in obdelano s prašnim lakiranjem. Kljukice za obešanje, na spodnjem delu, so lesene. Maksimalna nosilnost obešalnika je 10 kg.
Komoda KRUZER bela
45,05 €
64,35 € -30%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta komoda skandinavskega izgleda, ki se ponaša s svojo funkcionalnostjo. Sestavljena je iz treh prostornih predalov, ki se odpirajo s klasičnimi kovinskimi vodili. Poleg predalov ima tudi dve praktični polici. Komoda stoji na štirih stilskih lesenih nogicah, višine 10 cm. Narejena je iz MDF materiala in ivernih plošč, oblečenih v melaninsko folijo. Komoda ima možnost fiksiranja na steno, kar poskrbi za dodatno stabilnost. Na voljo je v beli ali hrast barvi. Največja priporočena obremenitev polic je 2 kg, zgornje plošče 20 kg in predalov 2 kg.