Omare za čevlje

Omare za čevlje so obvezen kos pohištva v vsaki predsobi. Zakaj bi vsi čevlji ležali povsod po tleh, če so lahko lepo zloženi v omari za čevlje. Omare so na voljo v različnih barvah, materialih in dimenzijah. Na nekaterih omarah je montirano tudi vedno praktično ogledalo.

Omara za čevlje YELLA
71,28 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična omara za čevlje, ki jo ob enem lahko uporabljate tudi kot klop. Omara je v beli barvi, narejena iz MDF materiala, zgonji del pa je oblazinjen z belim umetnim PU usnjem. Omarica ima zgoraj zaboj, pod njem pa sta dve polici, kjer lahko odložite čevlje ali druge predmete.
Omara za čevlje LASKO 7
69,80 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Ima en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti poličko. Odpira se s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje LASKO 1
118,80 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Zgoraj ima dva predala, ki se odpirata s klasičnim vodili. Pod njima pa je en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti eno polico. Vsi predali se odpirajo s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje TOLEDO
123,26 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Omara za čevlje, izdelana iz kakovostnega iverala, na voljo v beli barvi s črno zgornjo ploščo. Pod zgornjo ploščo, ki se lahko dvigne, se nahaja plitev prostor za shranjevanje manjših stvari. Omara je opremljena z velikim nagibnim predalom za čevlje, z vmesnimi pregradami. Zraven tega so še trije manjši, odprti prostori za čevlje.
Omara za čevlje SEAT
132,41 €
176,55 € -25%
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Prostorna omara za čevlje, v kombinaciji sonoma in bele barve. V notranjosti omare se nahaja pet fiksnih polic, s prostorom za od 12 do 18 parov čevljev. Omara je izdelana iz kakovostnega iverala, ročaji vrat pa so kovinski.
Omara za čevlje RINA
157,41 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Praktična omara za čevlje z vratci v barvi bela visok sijaj. Ohišje je matirano. Omara ima pet predalov za čevlje, vsak ima vmesno pregrado, ki jo lahko uporabite po potrebi.
Omara za čevlje NOE 6
258,39 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Praktična omara za čevlje v beli barvi, narejena iz iverala. Omara ima na levi strani 5 predalov za čevlje, vsak ima vmesno pregrado, ki jo lahko uporabite po potrebi. Na desni strani pa je omara, z ogledalom na zunanji strani in policami v notranjosti. Oglejte si še druge omare za čevlje iz istega programa.
Omara za čevlje NOE 3
111,38 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Praktična omara za čevlje v beli barvi, narejena iz iverala. Omara ima tri predale za čevlje, vsak ima vmesno pregrado, ki jo lahko uporabljate po potrebi. Oglejte si še druge omare za čevlje iz istega programa.