Omare za čevlje

Omare za čevlje so obvezen kos pohištva v vsaki predsobi. Zakaj bi vsi čevlji ležali povsod po tleh, če so lahko lepo zloženi v omari za čevlje. Omare so na voljo v različnih barvah, materialih in dimenzijah. Na nekaterih omarah je montirano tudi vedno praktično ogledalo.

Omara za čevlje VARDO 3
109,89 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Veliko omara za čevlje, ki bo s svojo belo barvo razsvetilla vašo predsobo, garderobo ali tudi kakšen drugi prostor. Celotna omara je izdelana iz kakovostnega iverala, oblečenega v melamin. Omara je opremljena z tremi predali na tečajih, vsak z eno notranjo pregrado za boljši izkoristek notranjega prostora. Nad predali za čevlje je še en navaden predal na kovinskih vodilih, kamor lahko pospravite manjše predmete ali dodatke ki jih vzamete s seboj ko odidete od doma. Oglejte si tudi manjšo varijanto te omare!
Omara za čevlje VARDO 2
86,13 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna omara za čevlje, ki bo s svojo belo barvo razsvetilla vašo garderobo ali predsobo. Celotna omara je izdelana iz kakovostnega iverala, oblečenega v melamin. Omara je opremljena z dvema predaloma na tečajih, vsak s svojo notranjo pregrado za boljše koriščenje notranjega prostora. Nad njima je še en navaden predal na kovinskih vodilih, kamor lahko pospravite manjše predmete ali dodatke ki jih vzamete s seboj ko odidete od doma.
Omara za čevlje NOE 6
258,39 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična omara za čevlje v beli barvi, narejena iz iverala. Omara ima na levi strani 5 predalov za čevlje, vsak ima vmesno pregrado, ki jo lahko uporabite po potrebi. Na desni strani pa je omara, z ogledalom na zunanji strani in policami v notranjosti. Oglejte si še druge omare za čevlje iz istega programa.
Omara za čevlje POZES
109,89 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Omara za čevlje, ki bo s svojo svetlečo belo barvo visokega sijaja razsvetlila vašo garderobo ali hodnik. Omara je v celoti izdelana iz iverala, oblečenega v melamin in ima tri nagibne predale, vsak z eno vmesno pregrado za boljše koriščenje prostora, kamor lahko pospravite svoje čevlje, copate, itd.
Omara za čevlje LASKO 7
50,41 €
77,55 € -35%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Ima en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti poličko. Odpira se s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje LASKO 1
79,20 €
132,00 € -40%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Zgoraj ima dva predala, ki se odpirata s klasičnim vodili. Pod njima pa je en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti eno polico. Vsi predali se odpirajo s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje TOLEDO
123,26 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Omara za čevlje, izdelana iz kakovostnega iverala, na voljo v beli barvi s črno zgornjo ploščo. Pod zgornjo ploščo, ki se lahko dvigne, se nahaja plitev prostor za shranjevanje manjših stvari. Omara je opremljena z velikim nagibnim predalom za čevlje, z vmesnimi pregradami. Zraven tega so še trije manjši, odprti prostori za čevlje.
Omara za čevlje RINA
157,41 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Praktična omara za čevlje z vratci v barvi bela visok sijaj. Ohišje je matirano. Omara ima pet predalov za čevlje, vsak ima vmesno pregrado, ki jo lahko uporabite po potrebi.
Omara za čevlje YELLA
71,28 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Praktična omara za čevlje, ki jo ob enem lahko uporabljate tudi kot klop. Omara je v beli barvi, narejena iz MDF materiala, zgonji del pa je oblazinjen z belim umetnim PU usnjem. Omarica ima zgoraj zaboj, pod njem pa sta dve polici, kjer lahko odložite čevlje ali druge predmete.