Omare za čevlje

Omare za čevlje so obvezen kos pohištva v vsaki predsobi. Zakaj bi vsi čevlji ležali povsod po tleh, če so lahko lepo zloženi v omari za čevlje. Omare so na voljo v različnih barvah, materialih in dimenzijah. Na nekaterih omarah je montirano tudi vedno praktično ogledalo.

Omara za čevlje LASKO 7
63,45 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Ima en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti poličko. Odpira se s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje SAMARA
76,80 €
96,00 € -20%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna omara za čevlje v čudoviti kombinaciji bele barve in imitacije hrasta. Narejena je iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Omara ima dva predala za čevlje, ki se preprosto odpirata s stilskimi, kovinskimi ročaji. V notranjosti imata vsak dve polici za odlaganje čevljev. Nad predaloma je tudi manjša priročna polica. Oglejte si še ostale izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje LASKO 2
90,45 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Zgoraj ima en predal, ki se odpira s klasičnim vodili. Pod njima pa sta dva velika predala za čevlje, ki imata v nostranjosti eno polico. Vsi predali se odpirajo s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje LASKO 1
108,00 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta omara za čevlje v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Omara je narejena iz iverala, debeline 1,6 cm. Stoji na štirih plastičnih nogicah. Zgoraj ima dva predala, ki se odpirata s klasičnim vodili. Pod njima pa je en velik predal za čevlje, ki ima v nostranjosti eno polico. Vsi predali se odpirajo s kovinskim ročajem. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Omara za čevlje SPIRAL 510 bela
112,05 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta in prostorna omara za čevlje, narejena iz narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. Visoka omara ergonomske oblike in stilskega dizajna, ima na sprednjih vratih dve veliki ogledali. V notranjosti omare je 9 nastavljivih polic, ki so primerne za 28 parov čevljev ali copat. Vrata omare se odpirajo s podolgovatim kromiranim ročajem. Omara se bo odlično podala v vašo predsobo, zaradi njene prostornosti, pa jo lahko uporabite tudi v drugih prostorih.
Omara za čevlje SPIRAL 629 bela
130,95 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Prostorna omara za čevlje v beli barvi, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. V notranjosti omare sta ena fiksna in osem nastavljivih polic, ki so pripravljene za shranjevanje do 28 parov čevljev ali copat. Dvodelna vrata omare se odpirajo s podolgovatimi kromiranimi ročaji. Aestetsko oblikovane okrogle noge. Omara se bo odlično podala v vašo predsobo, zaradi njene prostornosti, pa jo lahko uporabite tudi v drugih prostorih.
Omara za čevlje SPIRAL 530 latte
72,90 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta in prostorna omara za čevlje, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. Ima tri predale, v vsakem pa sta po dve polici estetskega izgleda. Omara je primerna za 18-20 parov čevljev ali copat. Predal ima nameščen kvaliteten in trpežen mehanizem za odpiranje vrat. Omara je narejena z odprto hrbtno stranjo, da prepreči zadrževanje neprijetnega vonja v omari. Na voljo je v več barvah.
Omara za čevlje SPIRAL 529 bela
129,60 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Prostorna omara za čevlje, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. V notranjosti omare sta ena fiksna in osem nastavljivih polic, ki so pripravljene za shranjevanje do 32 parov čevljev ali copat. Dvodelna vrata omare se odpirajo s podolgovatimi kromiranimi ročaji. Omara se bo odlično podala v vašo predsobo, zaradi njene prostornosti, pa jo lahko uporabite tudi v drugih prostorih.
Omara za čevlje SPIRAL 520 bela
55,35 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta in prostorna omara za čevlje, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. Ima dva predala, v vsakem pa sta po dve polici estetskega izgleda. Omara je primerna za 12-14 parov čevljev ali copat. Predal ima nameščen kvaliteten in trpežen mehanizem za odpiranje vrat. Omara je narejena z odprto hrbtno stranjo, da prepreči zadrževanje neprijetnega vonja v omari. Na voljo je v več barvah.