Kuhinjski sestavi

Kuhinjski blok VILA 200 cm
344,25 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Kuhinjski blok rustikalnega videza, širine 200 cm. Kuhinja je v beli barvi, narejena je iz MDF materiala. Kuhinja ima več različnih elementov. Zgornji del je sestavljen iz vitrine, ene dvodelne omarice ter ene enodelne omarice. Spodnji del je sestavljen iz dveh dvodelnih omaric in ene omarice s predali. Debelina korpusov je 16 mm, debelina front (MDF) je 16 mm in debelina pulta 28 mm.
Kuhinjski blok MIJAMI 240 cm
345,60 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Kuhinjski blok širine 240 cm v beli barvi. Debelina korpusov (iveral) je 16 mm, debelina front (lakirani iveral) je 16 mm in debelina pulta 28 mm. Kuhinja ima več različnih elementov. Zgornji del je sestavljen iz vitrine, ene manjše omarice pod katero lahko namontirate napo, ene dvodelne omarice ter ene enodelne omarice. Spodnji del je sestavljen iz dveh dvodelnih omaric in ene enodelne z predalom.
Kuhinjski blok ROMINA 260 cm
372,60 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Kuhinja ima izrazita profilirana vratca, narejena iz 16 mm mediapana, oplaščenega v PVC folijo. Profiliran izgled vratc ji daje poudarjen rustikalen izgled, dopolnjuje pa jo angleški stil steklenih vratc s križi in stilni črni ročaji. Ohišje je narejeno iz 16 mm iverala v beli barvi. Kuhinja je bele barve, vključuje vse lesene dele, ne vključuje bele tehnike. Vključen ultrapas pult v lesnem dekroju sonoma hrast, v dimenziji 260x60x2,8 cm, in podnožje. Kuhinja ne stoji na nogicah. Globina spodnjih omaric: 46 cm, globina visečih omaric: 29 cm. Višina spodnjih omaric: 81,50 cm, višina visečih omaric 68,2 cm.