Kuhinjski sestavi

Kuhinjski blok AMIGOS
570,24 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Kuhinjski blok s preprostim dekorativnim reliefom na sprednji strani ter zastekljeno omarico ki lahko hkrati služi tudi kot majhna vitrina. Celoten blok je širok 240 cm, izdelan iz iverala in je razdeljen v dva dela, spodnji in zgornji del. Spodnji del bloka vsebuje dve omarici, široki 60 in 80 cm ter globoki 46 in 44 cm, ter en predalnik s tremi predali, širok 40 cm in globok 46 cm. Vsi trije spodnji deli so visoki 81,5 cm.
Kuhinjski element MELISA 3
123,26 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Ohišje za pomivalno korito v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Površina melamina je vodoodporna in enostavna za čiščenje. Vrhnja plošča ima debelino 2,2 cm. Pod koritom je velik prostor za shranjevanje ki se odpira z dvojnimi vratci. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 7
77,22 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. Vsebuje velik prostor za shranjevanje ki se odpira z dvojnimi vrati. V notranjosti je ena premična polica, nastavljiva na tri višinske nivoje. Površina police je 77x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 9
160,38 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna visoka kuhinjska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. V notranjosti sta dva velika prostora za shranjevanje, vsak s svojimi vrati. Znotraj so 4 police, nastavljive na več višinskih nivojev. Možna je seatava na desni ali na levi strani. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 5
84,65 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Enota je 1 meter široka, z dvojnimi vrati in nastavljimi stenksimi nastavki. V notranjost je 1 nastavljiva polica, s tremi možnimi višinskimi nivoji. Površina police je 97x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 6
51,98 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. V notranjosti je 1 nastavljiva polica, s tremi možnimi višinskimi nivoji. Polica je velikosti 37x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 8
47,52 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota za kuhinjsko napo, v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Praktična dvižna vrata bodo shranila vaše kuhinjske predmete. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. Opremljena je z nastavljimi stenskimi nastavki in prostorom za shranjevanje z dvižnimi vrati. Ena notranja polica, s površino 57x24 cm je nastavljiva na 3 višinske nivoje. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski blok RICCO
616,28 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Sodoben kuhinjski blok, na voljo v povsem beli barvi. Blok je sestavljen iz več posameznih elementov, narejenih iz iverala, oblečenega v melamin in ima pult debeline 2,8 cm. Največji del bloka je omara s štirimi policami, v katero je možno namestiti vgradni hladilnik. Visoka je 199,5 cm, 60 cm širok in 57,5 cm globoka. Spodnji del bloka vključuje ohišje za pečico, z nosilnostjo do 30 kg, omarico za vsadno korito in omarico z notranjo poličko. Vse tri omarice so 60 cm široke in 46 cm globoke. 
Kuhinjski element MELISA 4
69,80 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Ohišje za pečico v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Površina melamina je vodoodporna in enostavna za čiščenje. Vrhnja plošča ima debelino 2,2 cm. Največja globina prostora za pečico je 55 cm. Višino sprednje plošče je mogoče zmanjšati, da se prilagodi vsem vrstam vgradnih pečic. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 2
127,71 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Moderna kuhinjska talna enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Opremljena je z enim širokim predalom na kovinskih vodilih z valjčki, velikost 37x72x9 cm in velikim prostorom z nastavljivo polico, ki se odpira z dvojnimi vratci. Polica je nastavljiva na tri različne nivoje in ima površino 77x52 cm. Vgrajeno namizje je debelo 2,2 cm. Ta vrsta različnih načinov za shranjevanje bo zlahka sprejela raznorazne kuhinjske pripomočke ali hrano. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski blok PORTO
706,86 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Velik kuhinjski blok, s stranicami bele barve in sprednjo fasado v svetleči antracit barvi. Izdelan je iz iverala, oblečenega v melamin in ima delovni pult z debelino 2,8 cm. Največji del bloka je trivratna omara v katero je možno namestiti tudi vgradni hladilnik. Omara je visoka 207 cm in 60 cm široka, z globino 57 cm, in je sestavljena iz dveh delov. Notranje police omare imajo nosilnosti 10, 15 in 30 kg. Preostanek bloka je razdeljen v spodnji in zgornji del. 
Kuhinjski element MELISA 1
89,10 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna kuhinjska talna enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Opremljena je z enim predalom na kovinskih vodilih z valjčki, velikost 37x32x9 cm in velikim prostorom z nastavljivo polico, ki se odpira z vratci. Polica je nastavljiva na tri različne nivoje in ima površino 37x52 cm. Vgrajeno namizje je debelo 2,2 cm in globoko 60 cm. Ta vrsta različnih načinov za shranjevanje bo zlahka sprejela raznorazne kuhinjske pripomočke ali hrano. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.