Kuhinjski sestavi

Kuhinjski element MELISA 2
115,83 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska talna enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Opremljena je z enim širokim predalom na kovinskih vodilih z valjčki, velikost 37x72x9 cm in velikim prostorom z nastavljivo polico, ki se odpira z dvojnimi vratci. Polica je nastavljiva na tri različne nivoje in ima površino 77x52 cm. Vgrajeno namizje je debelo 2,2 cm. Ta vrsta različnih načinov za shranjevanje bo zlahka sprejela raznorazne kuhinjske pripomočke ali hrano. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 6
46,04 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. V notranjosti je 1 nastavljiva polica, s tremi možnimi višinskimi nivoji. Polica je velikosti 37x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 5
75,74 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Enota je 1 meter široka, z dvojnimi vrati in nastavljimi stenksimi nastavki. V notranjost je 1 nastavljiva polica, s tremi možnimi višinskimi nivoji. Površina police je 97x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 3
109,89 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Ohišje za pomivalno korito v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Površina melamina je vodoodporna in enostavna za čiščenje. Vrhnja plošča ima debelino 2,2 cm. Pod koritom je velik prostor za shranjevanje ki se odpira z dvojnimi vratci. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 8
43,07 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna kuhinjska stenska enota za kuhinjsko napo, v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Praktična dvižna vrata bodo shranila vaše kuhinjske predmete. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. Opremljena je z nastavljimi stenskimi nastavki in prostorom za shranjevanje z dvižnimi vrati. Ena notranja polica, s površino 57x24 cm je nastavljiva na 3 višinske nivoje. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 1
80,19 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Moderna kuhinjska talna enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Opremljena je z enim predalom na kovinskih vodilih z valjčki, velikost 37x32x9 cm in velikim prostorom z nastavljivo polico, ki se odpira z vratci. Polica je nastavljiva na tri različne nivoje in ima površino 37x52 cm. Vgrajeno namizje je debelo 2,2 cm in globoko 60 cm. Ta vrsta različnih načinov za shranjevanje bo zlahka sprejela raznorazne kuhinjske pripomočke ali hrano. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 7
69,80 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna kuhinjska stenska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina, ki je vodoodporen in enostaven za čiščenje. Vsebuje velik prostor za shranjevanje ki se odpira z dvojnimi vrati. V notranjosti je ena premična polica, nastavljiva na tri višinske nivoje. Površina police je 77x24 cm. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 9
145,53 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna visoka kuhinjska enota v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. V notranjosti sta dva velika prostora za shranjevanje, vsak s svojimi vrati. Znotraj so 4 police, nastavljive na več višinskih nivojev. Možna je seatava na desni ali na levi strani. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski element MELISA 4
62,37 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Ohišje za pečico v vodoodporni beli barvi. Nevtralna barva in diskreten dizajn omogočata da se element prilega vsakemu dekorju. Enota je narejena iz 100% melamina. Površina melamina je vodoodporna in enostavna za čiščenje. Vrhnja plošča ima debelino 2,2 cm. Največja globina prostora za pečico je 55 cm. Višino sprednje plošče je mogoče zmanjšati, da se prilagodi vsem vrstam vgradnih pečic. Oglejte si še druge izdelke iz istega programa.
Kuhinjski blok MILIJA 220 cm
418,77 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Modern kuhinjski blok dolžine 220 cm. Na voljo je v kombinaciji bele in sonoma barve v visokem sijaju. Kuhinja ne vsebuje električnih aparatov, vključeni so samo leseni elementi. Globina pulta je 60 cm, debelina pa 2,8 cm. Rob plošče je raven.
Kuhinjski blok MIJAMI 240 cm
377,19 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Kuhinjski blok širine 240 cm v beli barvi. Debelina korpusov (iveral) je 16 mm, debelina front (lakirani iveral) je 16 mm in debelina pulta 28 mm. Kuhinja ima več različnih elementov. Zgornji del je sestavljen iz vitrine, ene manjše omarice pod katero lahko namontirate napo, ene dvodelne omarice ter ene enodelne omarice. Spodnji del je sestavljen iz dveh dvodelnih omaric in ene enodelne z predalom.