Pisalne mize

Pisalne mize so v zadnjih letih nadomestile tako imenovane pisarniške mize oz. računalniške mize, ki so bolj prilagojene pisarniškim opravilom. Za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz so na voljo v različnih materialih, so pa bistveno bolj kompleksne v sami izdelavi, saj vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov.

Računalniške mize pa se ločijo še po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo.

Pisalna miza CERNE 709
54,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Preprosta pisalna miza ergonomske oblike s stilskim dizajnom, je odlična za popestritev vaše pisarne ali mladinske sobe. Na zgornji plošči ima odprtino za kable, tako boste lahko na njej uporabljali vaš računik, brez da bi vam bili le-te v napoto. Njena delovna površina je velikosti 90x60 cm. Narejena je iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je v beli barvi z visokim sijajem.
Pisalna miza MICARNO 420
55,35 €
67,50 € -18%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Preprosta pisalna miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima dvignjeno zadnjo stranico in na njej dodatno polico. Je majhna in priročna, saj zavzame malo prostora, vendar vam kljub temu ponuja dovolj delovnega prostora. Zaradi njenega ergonomskega in stilskega dizajna se jo lahko uporablja kot mizo za učenje ali kot računalniško mizo.
Pisalna miza CERNE 301
62,10 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Klasična pisalna miza, ki se jo lahko zaradi njenega stilskega in ergonomskega dizajna, uporablja kot mizo za učenje ali kot računalniško mizo. Narejena je iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima en velik predal, ki se ga zelo enostavno izvleče. Miza je diamantno bele barve.
Pisalna miza CERNE 505
62,10 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Klasična, prostorna pisalna miza, narejena je iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima en predal, ki se enostavno odpira s podolgovatim kromiranim ročajem. Pod predalom sta dve polici, ki omogočata veliko dodatnega prostora za shranjevanje. Miza se lahko uporablja za učenje ali kot računalniška miza.
Pisalna miza TERHUN
67,50 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna pisalna miza v industrijskem stilu, ki se bo zaradi svoje razigrane oblike in stilskega dizajna, odlično podala v vašo pisarno. Miza ima trendovske črne noge in ploščo v imitaciji hrastovega lesa. Kovinske noge v obliki črke U, so prašno lakirane v črni mat barvi. Miza je narejena iz MDF materiala in oblečena v furnir. Mizna plošča vam omogoča 80x60 cm delovne površine, visoka pa je 75 cm. Debelina plošče je 1,5 cm. Pod mizno ploščo se nahaja prostorna, skrita polica, na katero boste lahko odlagali svoje stvari, brez da bi vas le-ta motila pri delu. Maksimalna obremenitev mize je 50 kg.
Pisalna miza TEJKA
67,50 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Preprosta pisalna miza, ki vam omogoča veliko delovnega prostora. Plošča mize je v imitaciji svetlega hrasta in je narejena iz MDF materiala, debeline 1,8 cm. Podnožje, ki ima po sredini prečko je v bež barvi. Narejeno je iz kovine debeline 0,7 cm. Maksimalna nosilnost mize je 50 kg.
Pisalna miza RISTON
67,50 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Atraktivna in pratkična pisalna miza, ki je primerna za vsak delovni prostor. Miza ima tri predale, ki se odpirajo s plastičnimi ročaji. Predali imajo krogljična vodila. Nad predali pa je praktična polica, primerna za odlaganje različnih stvari. Enota s predali se lahko zmontira na levo ali desno stran. Narejena je iz iverala, debeline 15 mm. Miza je na voljo v beli barvi.
Pisalna miza CERNE 510
79,65 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Pisalna miza, ki jo lahko uporabljate kot prostor za učenje ali kot računalniško mizo, je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima en predal, ki se enostavno odpira z podolgovatim kromiranim ročajem. Predal ima vgrajeno ključavnico, da ga lahko tudi zaklenete. Zraven je vključen tudi ključ. Nad predalom je priročna polička. Miza ima veliko in uporabno delovno površino v velikosti 120x60. Pisalna miza je diamantno bele barve.
Pisalna miza CERNE 712
79,65 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Klasična pisalna miza ergonomske oblike s stilskim dizajnom, je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima prostorno delovno površino velikosti 120x76 cm. Na zgornji plošči ima dve odprtini za kable, da vam le-te niso v napoto ob uporabi računalnika. Miza je primerna za pisarne ali mladinske sobe, saj se jo lahko uporablja za učenje ali kot računalniško mizo.
Pisalna miza MOLICA
79,65 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Pisalna miza s sodobnim izgledom v bleščeči beli barvi. V celoti je narejena iz visokokakovostnega laminiranega iverala. Direktno pod namizjem ima odprt prostor za shranjevanje manjših predmetov. Na eni strani ima tri predale. Maksimalna nosilnost namizja je 35 kg. Miza se lahko uporablja za učenje ali kot računalniška miza. Oglejte si tudi druge izdelke iz tega programa.
Pisalna miza COBJA
81,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna pisalna miza v industrijskem stilu, ki vam omogoča veliko prostora za odlaganje, ob enem pa z njeno razigrano obliko naredi svoj izgled še bolj atraktiven. Miza je v trendovski kombinaciji črne barve in imitacije hrastovega lesa. Kovinska noga v obliki črke U, je prašno lakirana v črni mat barvi. Na drugi strani, pa je namesto noge uporabljen poličnik s petimi odprtinami različnih velikosti, kjer boste lahko odložili svoje stvari. Miza vam omogoča 120x60 cm delovne površine, visoka pa je 75 cm. Mizna plošča je narejena iz MDF materiala in oblečena z furnir. Debelina plošče je 1,5 cm. Maksimalna obremenitev mize je 80 kg.
Pisalna miza GAME 1
86,40 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Računalniška miza v atraktivni kombinaciji barv - mat temno sive in limetino zelene. Miza je narejena iz iverala, robovi so poudarjeni z robnim trakom v limetino zeleni barvi.