Pisalne mize

Pisalne mize so v zadnjih letih nadomestile tako imenovane pisarniške mize oz. računalniške mize, ki so bolj prilagojene pisarniškim opravilom. Za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz so na voljo v različnih materialih, so pa bistveno bolj kompleksne v sami izdelavi, saj vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov.

Računalniške mize pa se ločijo še po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo.

Pisalna miza WON
69,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Pisalna miza v prevladujoče sonoma hrast dekorju ima na levi strani en predal in pod njim omarico. Ročaji so plastični, v barvi aluminija.
Pisalna miza IDA
69,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna računalniška miza v kombinaciji bele barve in barve hrasta. Miza vključuje komodo z dvema predaloma, ter poličko nad njima.
Pisalna miza SRCE
105,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Pisalna miza primerna za otroško sobo. Miza je v kombinaciji bele, roza in sive barve. Narejena je iz MDF materiala in iverala, debeline 15 mm in 18 mm (plošča mize). Na desni strani ima omarico z 1 polico v notranjosti, nastavljiva je na 2 višine. Polica je dimenzije 36,8x36,8 cm. Na ročaju vrat je dekorativna zvezda z srebernimi bleščicami. Omarica stoji na štirih lesenih nogicah v natur barvi. Na mizi je še dodaten manjši predal velikosti 60x14,5x10 cm. Oglejte si še ostale artikle iz istega programa.
Pisalna miza MIRA
108,00 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Vsestansko uporabna računalniška miza. Miza je lahko obrnjena v desno ali levo smer, lahko pa tudi ravno (dimenzije 204x68x75 cm). Narejena je iz iverala v beli mat barvi s pisarnim delom v enem krilu in shrambnim delom v drugem delu. Shrambni del ima police ter omarico in predal. Debelina delovne površine je 22 mm.
Pisalna miza JAKOV
114,00 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Računalniška miza, ki ima na eni strani polico in tri predale, ki se lahko zaklenijo in na drugi strani vrata, ki se jih prav tako da zakleniti in predal.