Pisalne mize

Pisalne mize so v zadnjih letih nadomestile tako imenovane pisarniške mize oz. računalniške mize, ki so bolj prilagojene pisarniškim opravilom. Za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz so na voljo v različnih materialih, so pa bistveno bolj kompleksne v sami izdelavi, saj vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov.

Računalniške mize pa se ločijo še po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo.

Mobilna pisalna miza NIKOLAJ
34,16 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Pisalna miza z nastavljivo višino namizja, na voljo v črni barvi. Miza je opremljena s petimi kolesci za lažje premikanje, montiranimi na široko podnožje ki zagotavlja stabilno podlago. Primerna je za prenosne računalnike ali samo kot podlaga. Uporablja se lahko doma, v pisarni, dnevni sobi, primerna pa je tudi za predstavitve, predavanja, seminarje, konference in podobne dogodke. Maksimalno nosilnost namizja so 3 kg.
Pisalna miza SAIT
154,44 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisarniška miza iz MDF v beli barvi. Miza ima v zgornjem delu dva predala brez kljuk za bolj prefinjen izgled. Stranice so debeline 40 mm. Preprosto odpiranje predalov. Zgornja plošča mize je na skrajnem levem in desnem robu rahlo zaobljena.
Pisalna miza AMOTA
56,43 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza s skeletno zasnovo. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v PVC bele barve. Debelina plošč je 15 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v črni barvi. Delovna površina je velika 90x 50 cm, na višini 75 cm. Na levi strani mize sta dve odprti polici za odlaganje pripomočkov in predmetov, ena na višini 5 cm od tal in druga 40 cm od tal. Maksimalna nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza RICK
69,80 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza s skeletno zasnovo. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v bel melamin z barvitim tiskom na namizju. Debelina plošč je 15 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v črni barvi in so stilsko zakrivljene na sprednji strani. Delovna površina namizja meri 102 x 50 cm, na višini 75 cm. Na levi strani mize sta dve odprti polici za odlaganje pripomočkov in predmetov, ena na višini 11,5 cm od tal in druga 44,8 cm od tal. Maksimalna nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza LUCIA
49,01 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta, toda praktična pisalna miza z namizjem v barvi naravnega lesa in sivim podnožjem. Namizje je opremljeno z držalom za knjige in izdelano iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin, s teksturo v imitaciji barve hrasta. Debelina plošč je 15 mm. Kovinske noge X-oblike so prašno lakirane v sivi barvi, velikosti 20x20 mm in debele 0,8 mm. Maksimalna obremenitev je 45 kg.
Pisalna miza TEJKA
80,19 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta pisalna miza, ki vam omogoča veliko delovnega prostora. Plošča mize je v imitaciji svetlega hrasta in je narejena iz MDF materiala, debeline 1,8 cm. Podnožje, ki ima po sredini prečko je v bež barvi. Narejeno je iz kovine debeline 0,7 cm. Maksimalna nosilnost mize je 50 kg.
Pisalna miza XELEM
190,08 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Čudovita, moderna pisalna miza, ki se bo s svojim razigranim izgledom odlično podala v vašo pisarno. Miza ima trendovske kovinske noge, ploščo v imitaciji hrastovega lesa in bel predalnik. Na eni strani ima miza kovinsko nogo v obliki črke X, ki je prašno lakirana v črni mat barvi. Na drugi strani ima predalnik z dvema manjšima in enim večjim predalom. Narejen je iz ivernih plošč iz melamina. Predali se odpirajo z kovinskimi ročaji. Plošča mize vam omogoča 140x60 cm delovne površine. Narejena je iz MDF materiala in oblečena v furnir. Debelina plošče je 1,5 cm. Maksimalna obremenitev mize je 80 kg.
Pisalna miza DOMINITRIX
216,81 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisalna miza, industrijskega dizajna, bo odlično popestrila vašo pisarno in jo s svojim stilskim izgledom naredila še bolj atraktivno. Miza ima trendovske črne noge ter ploščo in predalnik v imitaciji hrastovega lesa. Na eni strani ima miza kovinsko nogo v obliki črke U, ki je prašno lakirana v črni mat barvi. Na drugi strani ima predalnik z dvema manjšima in enim večjim predalom. Mizna plošča vam omogoča 160x70 cm delovne površine, visoka pa je 76 cm. Debelina plošče je 1,5 cm. Miza in predalnik sta narejena iz MDF materiala. Maksimalna obremenitev mize je 80 kg.
Pisalna miza BOTOLIN
127,71 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Sodobna gaming miza, ki vas bo navdušila s svojim modernim videzom in pripomočki. Namizje in polica mize so narejene iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v bel melamin, s teksturo v imitaciji karbonskih vlaken. Debelina plošč je 25 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v črni barvi. Miza je tudi opremljena z nosilcem za za slušalke in nosilcem za vašo najljubšo pijačo. Maksimalna nosilnost mize je 45 kg.
Pisalna miza RIKITA
133,65 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza ki združi sodoben dizajn s klasičnim stilom. Izdelana je iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v PVC. Debelina plošče je 25 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v beli barvi, velikosti 20x20 mm in debeline 0,6 mm. Delovna površina je velika 120x 60 cm, na višini 76 cm, s površino v imitaciji orehovega lesa. Na desni strani pod namizjem sta dva predala bele barve, s kovinskimi vodili. Maksimalna nosilnost mize je 45 kg.
Pisalna miza COBJA
87,62 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisalna miza v industrijskem stilu, ki vam omogoča veliko prostora za odlaganje, ob enem pa z njeno razigrano obliko naredi svoj izgled še bolj atraktiven. Miza je v trendovski kombinaciji črne barve in imitacije hrastovega lesa. Kovinska noga v obliki črke U, je prašno lakirana v črni mat barvi. Na drugi strani, pa je namesto noge uporabljen poličnik s petimi odprtinami različnih velikosti, kjer boste lahko odložili svoje stvari. Miza vam omogoča 120x60 cm delovne površine, visoka pa je 75 cm. Mizna plošča je narejena iz MDF materiala in oblečena z furnir. Debelina plošče je 1,5 cm. Maksimalna obremenitev mize je 80 kg.
Mobilna pisalna miza LUJANA
194,54 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična pisalna miza na kolescih, z nagibnim namizjem. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostne iverne plošče, oblečene v melamin. Debelina plošče je 25 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v beli barvi in opremljene s kolesci za preprosto premikanje mize. Pod namizno ploščo se nahaja še dodatna polica, na katero lahko odlagate svoje stvari, ne da bi vas te motile pri delu. Tako plošča kot dodatna polica se lahko pomakneta diagonalno. Delovna površina namizja meri 100 x 60 cm, v višini 75 cm. Največja nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza TERHUN
80,19 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisalna miza v industrijskem stilu, ki se bo zaradi svoje razigrane oblike in stilskega dizajna, odlično podala v vašo pisarno. Miza ima trendovske črne noge in ploščo v imitaciji hrastovega lesa. Kovinske noge v obliki črke U, so prašno lakirane v črni mat barvi. Miza je narejena iz MDF materiala in oblečena v furnir. Mizna plošča vam omogoča 80x60 cm delovne površine, visoka pa je 75 cm. Debelina plošče je 1,5 cm. Pod mizno ploščo se nahaja prostorna, skrita polica, na katero boste lahko odlagali svoje stvari, brez da bi vas le-ta motila pri delu. Maksimalna obremenitev mize je 50 kg.