Pisalne mize

Pisalne mize so v zadnjih letih nadomestile tako imenovane pisarniške mize oz. računalniške mize, ki so bolj prilagojene pisarniškim opravilom. Za razliko od klasičnih lesenih pisalnih miz so na voljo v različnih materialih, so pa bistveno bolj kompleksne v sami izdelavi, saj vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov.

Računalniške mize pa se ločijo še po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo.

Mobilna pisalna miza NIKOLAJ
21,78 €
39,60 € -45%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Pisalna miza z nastavljivo višino namizja, na voljo v črni barvi. Miza je opremljena s petimi kolesci za lažje premikanje, montiranimi na široko podnožje ki zagotavlja stabilno podlago. Primerna je za prenosne računalnike ali samo kot podlaga. Uporablja se lahko doma, v pisarni, dnevni sobi, primerna pa je tudi za predstavitve, predavanja, seminarje, konference in podobne dogodke. Maksimalno nosilnost namizja so 3 kg.
Pisalna miza RICK
33,66 €
84,15 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza s skeletno zasnovo. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v bel melamin z barvitim tiskom na namizju. Debelina plošč je 15 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v črni barvi in so stilsko zakrivljene na sprednji strani. Delovna površina namizja meri 102 x 50 cm, na višini 75 cm. Na levi strani mize sta dve odprti polici za odlaganje pripomočkov in predmetov, ena na višini 11,5 cm od tal in druga 44,8 cm od tal. Maksimalna nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza AMOTA
27,06 €
67,65 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza s skeletno zasnovo. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v PVC bele barve. Debelina plošč je 15 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v črni barvi. Delovna površina je velika 90x 50 cm, na višini 75 cm. Na levi strani mize sta dve odprti polici za odlaganje pripomočkov in predmetov, ena na višini 5 cm od tal in druga 40 cm od tal. Maksimalna nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza RIKITA
64,02 €
160,05 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Minimalistična pisalna miza ki združi sodoben dizajn s klasičnim stilom. Izdelana je iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v PVC. Debelina plošče je 25 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v beli barvi, velikosti 20x20 mm in debeline 0,6 mm. Delovna površina je velika 120x 60 cm, na višini 76 cm, s površino v imitaciji orehovega lesa. Na desni strani pod namizjem sta dva predala bele barve, s kovinskimi vodili. Maksimalna nosilnost mize je 45 kg.
Pisalna miza ZORB
204,93 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Velika pisalna miza v obliki črke L, ki se bo s svojo veliko delovno površino lepo podala tako v center kot v vogal vaše sobe ali pisarne. Delovna površina je sestavljena iz dveh pravokotnih plošč in lepo zaobljenega povezovalnega elementa. Mizna plošča je debela 18 mm in je narejena iz MDF materiala, oblečenega v melamin. Plošča stoji na višini 76 cm. Podnožje mize, z nogami v obliki črke U, je izdelano iz kovinskih cevi ki so za boljšo zaščito pred okoljem prašno lakirane v črni barvi.
Poličnik TISAH
108,41 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Kompakten premičen predalnik, izdelan iz 15 mm debelega MDF materiala, oblečenega v melamin z naravnim videzom lesa. Ima tri enako velike predale, ki se premikajo na kovinskih vodilih, brez ročajev. Predalnik stoji na štirih kolescih ki omogočajo hitro in preprosto premikanje komode sobi ali stanovanju. Predalnik se dobro ujema kot dodatek k programu pisalnih miz.
Pisalna miza TISAH
236,12 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Sodobna pisalna miza, ki se lahko iz običajne pravokotne oblike raztegne v kotno mizo v obliki črke L. Zgornja mizna plošča je izdelana iz 18 mm debelega MDF materiala, oblečenega v melamin, in ima tudi dodatno dvignjeno poličko kamor lahko odložite liste in manjše pisarniške potrebščine. Pod to ploščo je nameščena manjša miza, izdelana iz 15 in 30 mm debelih MDF plošč, in dvema odprtima policama za knjige, liste itd. Manjša miza se lahko namesti pravokotno na glavno ploščo, da se ustvari kotna miza v obliki črke L, ali pa vzporedno, da se ustvari ena sama pravokotna delovna površina na dveh nivojih. Dokler dodatna delovna površina ni potrebna, je lahko manjša miza pospravljena pod večjo da prihrani prostor. Predalnik ni vključen v nakup in mora biti dokupljen ločeno. 
Dvižna pisalna miza DINGU
168,96 €
422,40 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Futuristična pisalna miza v agresivni kombinaciji črne in rdeče barve z avtomatsko nastavljivo višino. Miza ima vgrajen električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Namizna plošča ima imitacijo teksture ogljikovih vlaken črne barve. Noge so 2-stopenjske in ojačane. Maksimalna obremenitev mize je 50 kilogramov.
Pisalna miza SAIT
148,50 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisarniška miza iz MDF v beli barvi. Miza ima v zgornjem delu dva predala brez kljuk za bolj prefinjen izgled. Stranice so debeline 40 mm. Preprosto odpiranje predalov. Zgornja plošča mize je na skrajnem levem in desnem robu rahlo zaobljena.
Mobilna pisalna miza LUJANA
103,95 €
231,00 € -55%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična pisalna miza na kolescih, z nagibnim namizjem. Izdelana je iz kovinskega profila in visokokakovostne iverne plošče, oblečene v melamin. Debelina plošče je 25 mm. Kovinske noge so prašno lakirane v beli barvi in opremljene s kolesci za preprosto premikanje mize. Pod namizno ploščo se nahaja še dodatna polica, na katero lahko odlagate svoje stvari, ne da bi vas te motile pri delu. Tako plošča kot dodatna polica se lahko pomakneta diagonalno. Delovna površina namizja meri 100 x 60 cm, v višini 75 cm. Največja nosilnost namizja je 45 kg.
Pisalna miza LOYAL
252,45 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisarniška miza v kombinaciji črne barve in barve hrasta. Miza vključuje tudi praktični predalnik z tremi predali za lažje shranjevanje v črni barvi. Med predalnikom in zgornjo ploščo je rob, ki lahko služi kot polica. Druga stran mize je iz jekla v črni barvi. 
Dvižna pisalna miza MACHO HIGH
215,82 €
539,55 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Sodobna pisalna miza bele, rjave in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Miza je opremljena s kljuko za torbe. Namizje se lahko nastavi pod kotom od 0° do 40°. Miza je opremljena s polico in nosilcem za knjige. Maksimalna obremenitev je 40 kilogramov.
Dvižna pisalna miza LUX
145,86 €
364,65 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta, ampak sodobna enonožna pisalna miza črne in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Ohišje mize je silikonsko in ima vgrajena kolesca. Maksimalna obremenitev je 80 kilogramov. Kolesca se lahko zaklenejo. Primerna tako za dom kot za pisarno.
Dvižna pisalna miza MACHO LOW
175,56 €
438,90 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Sodobna pisalna miza bele, rjave in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Miza je opremljena s kljuko za torbe. Namizje se lahko nastavi pod kotom od 0° do 40°. Maksimalna obremenitev je 40 kilogramov.
Pisalna miza OZZY
267,30 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna pisarniška miza, narejena iz MDF-a, lakirana v beli barvi. Miza vključuje tudi praktični predalnik z tremi predali za lažje shranjevanje na eni strani mize. Med predalnikom in zgornjo ploščo je rob, ki lahko služi kot polica. Druga stran mize je kromirana.
Dvižna pisalna miza KRANE
191,40 €
478,50 € -60%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Futuristična pisalna miza v vpadljivi črni barvi z avtomatsko nastavljivo višino in steklenim namizjem. Miza je opremljena z diskretnim predalom in ima vgrajen enojni električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Določeno višino je mogoče nastaviti v spomin premičnega mehanizma za hitro premikanje med višinami. Miza ima dva USB vtičnika in dodatna vrata tipa C, ki lahko napajajo druge elektronske naprave. Ohišje mize je kovinsko. Noge so 2-stopenjske in ojačane. Maksimalna obremenitev mize je 50 kilogramov. Primerna tako za dom kot za pisarno.
Pisalna miza TEJKA
62,21 €
95,70 € -35%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta pisalna miza, ki vam omogoča veliko delovnega prostora. Plošča mize je v imitaciji svetlega hrasta in je narejena iz MDF materiala, debeline 1,8 cm. Podnožje, ki ima po sredini prečko je v bež barvi. Narejeno je iz kovine debeline 0,7 cm. Maksimalna nosilnost mize je 50 kg.