Obešalniki in koši

V našem programu obešalnikov lahko najdete različne tipe obešalnikov, od stenskih, pa do prostostoječih. Program dopolnjuje ponudba košev za odlaganje dežnikov. Izdelki običajno najdejo svoj prostor v predsobah.

Obešalnik TARIVE
11,14 €
14,85 € -25%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern multifunkcijski stenski obešalnik v kombinaciji krom in oreh barve. Kromirano ogrodje je narejeno iz jekla. Obešalnik ima zgoraj poličko, na katero lahko odložite ključe, denarnico itd. Polička in kljukice za obešanje so lesene. Maksimalna nosilnost obešalnika je 10 kg. Obešalnik je že sestavljen.
Koš DESA
28,22 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktičen koš za dežnike, ki se s svojo kvadratno obliko tesno prilega v vse kote. V celoti je izdelan iz jeklene žice in tankih jeklenih plošč, prašno lakiranih v črno barvo za boljšo zaščito. To prosto stoječe stojalo lahko uporabite pri vhodu ali na hodniku vašega doma, stanovanja ali pisarne. Uporablja se lahko za odlaganje in organizacijo vaših dežnikov, sprehajalnih palic in drugih pripomočkov. Z okrašenimi stranicami bo videti odlično tudi kot preprost dekorativni element in hkrati tudi trdno držalo vaše dežnike.
Obešalnik NOTINO bel
50,49 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Obešalnik za plašče, na voljo v beli ali črni barvi. Kljuke obešalnika so izdelane iz lesa v naravni barvi. Glavni steber je izdelan iz cevi iz jeklene pločevine, višina 174 cm, in ima ojačano talno ploščo s premerom 28 cm. Kovinski steber in talna plošča so za boljšo zaščito prašno lakirani. Vsaka od 4 najnižjih kljuk ima nosilnost 0,5 kg, vsaka od 4 zgornjih in 4 osrednjih kljuk pa lahko nosi do 2 kg. Skupna maksimalna nosilnost obešalnika je tako do 18 kg.