Obešalniki in koši

V našem programu obešalnikov lahko najdete različne tipe obešalnikov, od stenskih, pa do prostostoječih. Program dopolnjuje ponudba košev za odlaganje dežnikov. Izdelki običajno najdejo svoj prostor v predsobah.

Obešalnik TARIVE
11,14 €
14,85 € -25%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Modern multifunkcijski stenski obešalnik v kombinaciji krom in oreh barve. Kromirano ogrodje je narejeno iz jekla. Obešalnik ima zgoraj poličko, na katero lahko odložite ključe, denarnico itd. Polička in kljukice za obešanje so lesene. Maksimalna nosilnost obešalnika je 10 kg. Obešalnik je že sestavljen.
Koš UMBRELLA
60,89 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderno zasnovan koš za dežnike je narejen iz jekla, prašno barvanega na črno barvo. Koš ima priročno držalo za lažje prenašanje.
Koš DESA
28,22 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktičen koš za dežnike, ki se s svojo kvadratno obliko tesno prilega v vse kote. V celoti je izdelan iz jeklene žice in tankih jeklenih plošč, prašno lakiranih v črno barvo za boljšo zaščito. To prosto stoječe stojalo lahko uporabite pri vhodu ali na hodniku vašega doma, stanovanja ali pisarne. Uporablja se lahko za odlaganje in organizacijo vaših dežnikov, sprehajalnih palic in drugih pripomočkov. Z okrašenimi stranicami bo videti odlično tudi kot preprost dekorativni element in hkrati tudi trdno držalo vaše dežnike.
Obešalnik LAMILA
56,43 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Dvostebrični obešalnik za plašče, na voljo v črni barvi. Lesene kljuke obešalnika so izdelane v barvi orehovega lesa. Stebra sta izdelana iz cevi iz jeklene pločevine, višine 172 cm, in stojita na ojačani talni plošči velikosti 35x25 cm. Upognjene kljuke lahko nosijo do 3 kg, ravne kljuke lahko nosijo do 2 kg. Skupna nosilnost obešalnika je tako do 17 kg.