Nočne omarice

Nočne omarice so ponavadi del celotnega programa spalnic, lahko pa se jih kupi tudi kot samostojne enote. Poleg odlagalne površine običajno vključujejo tudi dodatne predale za shranjevanje oz. police.

Nočna omarica MARCO
124,74 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Nočna omarica, izdelana iz masivnega hrastovega lesa. Ukrivljene noge, zaobljeni robovi in naravni videz hrastovega lesa pripomore k prijetnemu organskemu občutku omarice. Namizje je kvadratne oblike, velikosti 48x38 cm, z eno odprto polico pod namizjem. Zgornja plošča je debela 2 cm. Nočna omarica pride že sestavljena. Oglejte si tudi preostale velike postelje iz istoimenskega programa.
Nočna omarica ALA
108,41 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična nočna omarica v sodobnem dizajnu, ki se bo odlično podala v vašo splanico in popestrila njen izgled. Ima dva prostorna predala, ki omogočata veliko prostora za shranjevanje. Ročaje predalov nadomeščajo polkrožni izrezi, ki vam nudijo praktičnost in varnost. Omarica stoji na štirih lesenih nogicah, ki še dodatno poudarijo njen modern izgled. Na voljo je v čudoviti kombinaciji imitacije sonoma hrasta in bele barve. Oglejte si še ostale elemente spalnice iz istega programa.
Nočna omarica SRCE
62,37 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Nočna omarica primerna za otroško sobico. Omarica je v kombinaciji bele, roza in sive barve. Narejena je iz MDF materiala in iverala, debeline 15 mm. Omarica ima predal, na katerem je ročaj z dekorativno zvezdico z srebrnimi bleščicami. Predal je velikosti 35,1x30x16 cm. Omarica stoji na štirih lesenih nogicah v natur barvi. Oglejte si še ostale artikle iz istega programa.
Nočna omarica MIJA
60,89 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična nočna omarica v svetleči beli barvi, ki se bo odlično podala v vašo splanico in popestrila njen izgled. Narejena je iz kakovostnega iverala in ima dva prostorna predala, ki ponujata velik prostor za shranjevanje. Maksimalna nosilnost so 3 kg na predal. Ročaje predalov nadomeščajo polkrožni izrezi, ki hkrati omogočajo zanesljivo odpiranje in zračenje notranjosti. Omarica stoji na štirih nizkih plastičnih nožicah.
Nočna omarica CRONA
115,83 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta nočna omarica nemškega dizajna, v prekrasni kombinaciji bele in rožnate barve, ki se lepo poda v otroško sobo. Opremljena je s kolesci za lahko premikanje in enim predalom s kovinskimi vodili in ročajem v obliki krone. Omarica je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Nočna omarica KITKA 511 oslo oreh
60,89 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Kompaktna nočna omarica, na voljo v več barvah. V celoti je izdelana iz visokokakovostnih ivernih plošč, oblečenih v melamin. Na vrhu omarice se nahaja en predal s kovinskimi vodili, pod njim pa je velik prostor za shranjevanje. V notranjosti je ena polica. Vsi ročaji so kovinski. Omarica stoji na štirih črnih nogicah.
Nočna omarica ROYAL smreka
83,66 €
128,70 € -35%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Nočno omarico odlikujejo številni detajli: omarica je v celoti narejena iz masivnega smrekovega in hrastovega lesa, brez vijakov, lepila, kovinskih delov, lakov in barv - torej povsem naraven izdelek. Omarica je sestavljiva s pomočjo starih mojstrskih znanj. Omarico odlikuje dizajn, ki še poudarja lepoto naravnega materiala in mojstrske veščine oblikovanja lesa.
Nočna omarica LUXURY smreka
115,83 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Čudovita nočna omarica s svojo enostavno zasnovo in izbranimi materiali ohranja naravno toplino lesa.Omarica je v celoti narejena iz masivnega smrekovega in hrastovega lesa, brez vijakov, lepila, kovinskih delov, lakov in barv - torej povsem naraven izdelek. Omarica je sestavljiva s pomočjo starih mojstrskih znanj. 
Nočna omarica EVANO M
114,35 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Nočna omarica nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta. Ima tri predale s kovinskimi vodili in stoji na štirih nizkih nožicah. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Nočna omarica EVANO N
114,35 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Nočna omarica nemškega dizajna, v nevtralni beli barvi. Ima tri predale s kovinskimi vodili in stoji na štirih nizkih nožicah. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Nočna omarica EVANO O
193,05 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Nočna omarica nemškega dizajna, v kombinaciji bele barve in zrcalnega pročelja. Ima štiri predale s kovinskimi vodili in stoji na štirih nizkih nožicah. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Nočna omarica EVANO P
145,53 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Nočna omarica nemškega dizajna, z okvirjem v naravni barvi hrasta, sprednji del pa v belem steklu. Ima tri predale s kovinskimi vodili in stoji na štirih nizkih nožicah. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.