TV mize

TV mize so ponavadi del celotnega dnevnega regala, lahko pa se jih kupi tudi kot samostojne enote. Poleg odlagalne površine za televizijo običajno vključujejo tudi dodatne predale za shranjevanje oz. police.

RTV komoda DORA 1
141,08 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Komoda ima dve omarici ter poličko. Za spodnjo poličko se nahaja izvrtina za kable. Spodnja vratca se odpirajo navzdol. Maksimalna nosilnost zgornje plošče: 20 kg. Maksimalna nosilnost police: 10 kg.
TV miza RIKO 2
58,99 €
90,75 € -35%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Kompaktna TV miza, narejena iz kakovostnega iverala, v kombinaciji bele barve in sonoma hrasta. Miza ima dvodelno omarico, z dvema enako velikima oddelkoma. Maksimalna obremenitev je 3 kg. Vsa vratca se odpirajo navzven. Miza stoji na štirih kvadratnih nogah. Njena kompaktna oblika se bo odlično podala v vaš dnevni prostor.
TV miza KRANTO 2
81,51 €
125,40 € -35%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Preprosta in kompaktna TV miza, v barvi sonoma hrasta. Narejena je iz visokokakovostnega iverala. Miza ima dvodelno omarico s fiksno polico, maksimalna obremenitev do 3 kg. Stoji na štirih kvadranih, zunanjih nogah. Njena kompaktna oblika se bo odlično podala v vaš dnevni prostor.
TV miza KRANTO 3
124,41 €
191,40 € -35%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Široka TV miza, narejena iz kakovostnega iverala, v v barvi Santiago hrasta. Miza ima dvodelno omarico. Na levi je strani je en manjši oddelek, na desni pa širši oddelek s fiksno polico. Maksimalna možna obremenitev je 3 kg. Miza stoji na štirih kvadratnih nogah. Njena preprosta oblika se bo odlično podala v vsak dnevni prostor.
RTV komoda DESTO 1
123,26 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Ohišje je narejeno iz iverala, vratca iz MDF-a. Komoda ima na vsaki strani dve stekleni polički ter v sredini omarico s spustimi vratci in odpiranjem na dotik. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah.
RTV komoda DORA 2
175,23 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Komoda ima tri omarice ter poličko. Sredinska omarica se odpira s spustnim sistemom. Nosilnost zgornje police je 20 kg, sredinske 10 kg. Oglejte si še drugo, manjšo TV komodo iz istega programa.