TV mize

TV mize so ponavadi del celotnega dnevnega regala, lahko pa se jih kupi tudi kot samostojne enote. Poleg odlagalne površine za televizijo običajno vključujejo tudi dodatne predale za shranjevanje oz. police.

TV miza TAMOLA 510
56,70 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima na eni strani omaro in v notranjosti nastavljivo polico. Vrata omare se lahko montirajo levo ali desno. Na drugi strani pa je odprti del, na katerem sta prav tako dve nastavljivi polici. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Stoji na štirih esteckih, okroglih nogicah. S svojo ergonomsko obliko in stilskim dizajnom se bo odlično podala v vaš dnevni prostor.
TV komoda DARVIN
63,90 €
106,50 € -40%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Tv regal v temnem lesnem dekorju v sodobnem industijskem slogu. Levo in desno omarica s premično polico. V sredini regala polici, ki imata zadaj v hrbtišču izrez za kable. Kovinske noge in ročaji so v istem stilu tankih elegantnih linij. Oglejte si še druge izdelke iz linije Marvin.
TV miza TAMOLA 520
75,60 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima na levi in desni strani omaro z nastavljivo polico. Na sredini pa je odprt del, ki ima prav tako dve nastavljivi polici. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Stoji na štirih esteckih, okroglih nogicah. S svojo ergonomsko obliko in stilskim dizajnom se bo odlično podala v vaš dnevni prostor.
TV regal MILA bela
82,35 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Moderen regal v nevtralnih barvah s sijajno površino vratc ali v lesnemu dekorju ima dvoje polic za shranjevanje in elektronsko opremo ter dvoja spustna vratca. Poudarjen zgornji rob naredi omarico robustno in večjo. Poudarjen zgornji rob naredi omarico robustno in večjo. Maksimalna nosilnost: 20 kg.
RTV komoda DESTO 1
82,35 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Ohišje je narejeno iz iverala, vratca iz MDF-a. Komoda ima na vsaki strani dve stekleni polički ter v sredini omarico s spustimi vratci in odpiranjem na dotik. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah.
RTV komoda DESTO 3
82,35 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Moderna TV miza v cement in beli barvi. Ohišje je narejeno iz iverala, vratca iz MDF-a. Komoda ima na vsaki strani dve stekleni polički ter v sredini omarico s spustimi vratci in odpiranjem na dotik. Na voljo je v treh barvnih kombinacijah.
TV komoda MERCUS
103,50 €
172,50 € -40%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Moderna TV miza narejena iz MDF materijala v kombinaciji sonoma hrasta na zgornjem delu. V spodnjem delu mize sta dva predala v beli barvi visokega sijaja, ki se odpirata s "push" sistemom na eni strani. Spodnji rob mize je v beli barvi z dodatno odlagalno površino.
TV miza TAMOLA 529
106,65 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Moderna in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima prostoren, visok predal, ki se odpira s kromiranim ročajem. Na vrhu predala je odprti del, nad njem pa polica dimenzije 117x40 cm, kamor lahko postavite svoj TV. S svojo ergonomsko obliko in stilskim dizajnom se bo TV miza odlično podala v vaš dnevni prostor. Miza je na voljo v kombinaciji barve noce in črne z visokim sijajem.
RTV komoda DORA 1
108,00 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Komoda ima dve omarici ter poličko. Za spodnjo poličko se nahaja izvrtina za kable. Spodnja vratca se odpirajo navzdol. Maksimalna nosilnost zgornje plošče: 20 kg. Maksimalna nosilnost police: 10 kg.
TV miza TIBOR 520
120,15 €
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je razdeljena na tri dele, vsak ima eno prilagodljivo polico. Ima dvoja drsna vrata, ki ju lahko potiskate v željeno smer in si sami izbirate njen izgled. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Stoji na petih lesenih nogicah višine 15 cm, v beli barvi s sijajem. 
TV miza TIBOR 511
130,95 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza ima velik prostoren predal in manjšo omarico, ki se odpira z pritiskom na vrata. Ima tudi priročno poličko, ki jo lahko postavite na vrhu mize in nanjo namestite TV. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Stoji na petih lesenih nogicah višine 15 cm, v beli barvi z visokim sijajem. 
RTV komoda DORA 2
130,95 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi.
Moderna TV miza v beli barvi z visokim sijajem. Komoda ima tri omarice ter poličko. Sredinska omarica se odpira s spustnim sistemom. Nosilnost zgornje police je 20 kg, sredinske 10 kg. Oglejte si še drugo, manjšo TV komodo iz istega programa.