Barske mize

Kot spremljevalni program barskih stolov ponujamo tudi barske mize. Vse barske mize so nastavljive po višini.

Barska miza RIKI
108,41 €
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Praktična barska miza, na voljo v črni barvi. Namizna plošča je okrogle oblike in je izdelana iz MDF materiala, obarvanega v mat črno barvo. Namizna plošča ima premer 80 cm, je enakomerno debela 1,6 cm in se nahaja na višini 103 cm. Podnožje mize v obliki stebra je narejeno iz kovine in ima širok podstavek na dnu, ki zagotavlja visoko stabilnost. Podnožje je prašno lakirano v isto črno barvo, ki se ujema z barvo namizja. Maksimalna nosilnost mize je 20 kg.
Barska miza BOFY
109,73 €
156,75 € -30%
Cena vključuje DDV.
Izdelek je na zalogi
Kvadratna barska miza v črni barvi. Plošča je narejena iz MDF materiala v črni barvi. Podnožje s dvojnim stebrom in spodnja plošča sta prav tako narejena iz MDF materiala, ki je oblečen v nerjaveče jeklo s krom finišom. Maksimalna nosilnost barske mize je 40 kg.
Barska miza REFOŠK
320,76 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Stilizirana barska miza, oblikovana kakor sodček. Na voljo je v naravni barvi mangovega lesa. Miza je opremljena z držali za kozarce pod namizjem in 15 odprtinami za steklenice.
Barska miza VAREX
81,68 €
Cena vključuje DDV.
Na zalogi ni dovolj izdelkov
Okrogla barska miza v črni barvi. Plošča je narejena iz MDF materiala, podnožje pa je kromirano. Miza je vrtljiva in nastavljiva po višini.