Nasveti pred nakupom pohištva za predsobe

Pohištvo za predsobe

Za vse, ki se zanimate za opremljanje predsobe, smo spodaj pripravili nekaj praktičnih napotkov o tem kako izbrati ustrezno pohištvo za predsobe, kako opremiti predprostor in pa tudi na kaj biti pozoren, da bo vaša predsoba ne samo všečna, temveč tudi prostorna in ne preveč založena s pohištvom in opremo za predprostore.

Če imamo slučajno v tem času, kakšno akcijo pohištva za predprostor, lahko to preverite na naši prvi strani Pohištvo123.si

Predsoba oz. predprostor je prostor, ki je po pogostosti uporabe, zdaleč največkrat obiskan prostor našega domovanja. Saj je največkrat zasnova predsobe umeščena v naš dom tako, da predstavlja stičišče in povezovalni prostor vseh ostalih sob, hkrati pa je tudi prostor, ki gosti vse naše obiske in goste.

Zaradi tega si želimo predsobo seveda urediti estetsko, a obenem tudi praktično in funkcionalno izkoriščeno. Kar lahko predstavlja oviro predvsem v primerih, ko je predsoba majhna ali še posebej ozka (npr. v blokovskih stanovanjih).

Pohištvo za predsobe

Tradicionalno in nekako samoumevno je, da bomo v predprostor umestili omare za čevlje, obešalnike in ogledala, najbrž pa tudi koš za smeti ali/in koš za dežnike. V kolikor ostaja v predsobi dovolj prostora, bomo vanjo umestili še dodatno omaro za garderobo.

Za manjše predsobe bo najbrž najbolj prav prišlo tipsko in modularno pohištvo za predsobe, K slednjemu pa prištevamo vse vrste pohištva, ki omogočajo poljubno sestavljanje in raznovrstno določanje predalnikov in regalov.

Pohištvo za predsobe

Krasne, nizke omare za predsobe, ki se tudi iz vidika cenovno ugodnega nakupa, začnejo že pri cenah okrog 60€, si lahko ogledate na povezavi.

Za pohištvo za predsobe, je značilno, da je praviloma nižje in pa predvsem manjših globin kot klasične garderobne omare. Največkrat boste primernim omaricam za čevlje, našli še kakšen pohištveni dekor, ogledalo nad omarico ali manjšo obešalno steno.

V kolikor je vaša predsoba dolga in ozka, vam za zlaganje čevljev in obuval na splošno, svetujemo nakup omarice za čevlje, ki so začne pri globini dobrih 20 cm.

Na ta način bo vaša predsoba ostala prostorna, obenem pa lepo izkoriščena za spravilo obuval in ostalih reči, ki najdejo svoje mesto ravno v predprostoru.

Objavljeno v: Splošno