Dvodelna klubska miza NEJLA

 Izdelek je na zalogi

Set dveh klubskih miz kvadratne oblike, večja v Snow beli barvi in manjša v mat Lauren črno zlati barvi, obe z marmornatim vzorcem. Mizni plošči imata prijetno zaobljene vogale in sta izdelani iz sintranega kamna, debeline 12 mm. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Večje miza ima dimenzije 80x80 cm in je 45 cm visoka, manjša miza pa ima dimenzije 60x60 cm in je 40 cm visoka. Mizi se prilegati tako, da se lahko manjša miza pospravi pod večjo in tako zavzame manj prostora. 

152,96 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Set dveh klubskih miz kvadratne oblike, večja v Snow beli barvi in manjša v mat Lauren črno zlati barvi, obe z marmornatim vzorcem. Mizni plošči imata prijetno zaobljene vogale in sta izdelani iz sintranega kamna, debeline 12 mm. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Večje miza ima dimenzije 80x80 cm in je 45 cm visoka, manjša miza pa ima dimenzije 60x60 cm in je 40 cm visoka. Mizi se prilegati tako, da se lahko manjša miza pospravi pod večjo in tako zavzame manj prostora. Uporabljate jih lahko ločeno ali pa jih zložite skupaj po svojih potrebah. Podnožje obeh miz je narejeno iz prašno lakiranih kovinskih cevi. Vsaka miza ima maksimalno obremenitev do 20 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

18 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Keramika
Barva
Bel marmor
Črn marmor
Dimenzije
80x80x45 60x60x40 cm
Dolžina (cm)
80
Širina (cm)
80
Višina (cm)
45
Oblika mize
Kvadratna

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi