Dvodelna klubska miza MATIC 3
Akcija

Dvodelna klubska miza MATIC 3

 Zadnji izdelki v trgovini

Set dveh klubskih miz okrogle oblike, manjša v barvi belega marmorja in večja v barvi črnega marmorja z zlatimi žilami. Keramični namizni plošči sta izdelani iz sintranega kamna in sta debeli 1,2 cm. Večja miza je 45 cm visoka in ima premer 80 cm, manjša miza pa je 40 cm visoka in ima premer 60 cm. Podnožje obeh miz je narejeno iz prašno lakiranih kovinskih cevi. Mizi se prilegati tako, da se lahko manjša miza pospravi pod večjo in tako zavzame manj prostora. Maksimalna nosilnost miz je 120 kg na namizje.

127,71 € 212,85 € -40%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 127,71 €
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Set dveh klubskih miz okrogle oblike, manjša v barvi belega marmorja in večja v barvi črnega marmorja z zlatimi žilami. Namizni plošči sta izdelani iz sintranega kamna in sta debeli 1,2 cm. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s kremenčevimi ploščami z umetnimi barvili je odporen na vročino in na mraz, v primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Večja miza je 45 cm visoka in ima premer 80 cm, manjša miza pa je 40 cm visoka in ima premer 60 cm. Podnožje obeh miz je narejeno iz prašno lakiranih kovinskih cevi. Mizi se prilegati tako, da se lahko manjša miza pospravi pod večjo in tako zavzame manj prostora. Uporabljate jih lahko ločeno ali pa jih zložite skupaj po svojih potrebah. Maksimalna nosilnost miz je 120 kg na namizje.

... in še ostalo kar rabite vedeti

1 Izdelek
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Keramika
Barva
Bel marmor
Zlata
Črn marmor
Dimenzije
80x45 60x40 cm
Dolžina (cm)
80
Širina (cm)
80
Višina (cm)
45
Oblika mize
Okrogla

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi