Plošča Nectar 180x100 mešani rob DL 20+20

 Zadnji izdelki v trgovini

Mizna plošča z mešanim robom, izdelana iz masivnega, oljenega, hrastovega lesa. Plošča je debeline 20+20 mm. Na voljo so različne dimenzije.

386,10 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Mizna plošča z mešanim robom, izdelana iz masivnega, oljenega, hrastovega lesa. Plošča je debeline 20+20 mm. Na voljo so različne dimenzije. Plošča je kompatibilna z vsemi oblikami nog iz tega programa.

Modern sistem jedilnih miz ki vam omogoča, da si sami sestavite mizo po vašem okusu. Na voljo so različne plošče, v večih dimenzijah, na voljo pa je tudi več različnih oblik nog (Lambda, U, X, W, A, Spyder in Cross). Katere dele boste izbrali, se lahko odločite sami, glede na vaše potrebe in želje. Plošče so narejene iz masivnega, oljenega, hrastovega lesa v rustik izvedbi. Podnožja so narejena iz kovine in prašno lakirana v črni barvi za boljšo zaščito pred okoljem. Na voljo je več različnih oblik miznih plošč. Plošča z ravnim robom (debelina 40 mm), z naravnim robom (debelina 40 mm), švicarskim robom (debelina 40 mm), naravnim Multi robom (debelina 40 mm) ter mešanim robom (debelina 20+20 mm) Vse plošče imajo širinsko lepljenje (DL). Oglejte si celotno ponudbo programa in si prilagodite mizo po svojem okusu.

... in še ostalo kar rabite vedeti

2 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
Hrast
Dimenzije
180x100 cm
Funkcija
Sestavljiv program
Dolžina (cm)
180
Širina (cm)
100
Družina izdelkov
Sestavljiva miza Nectar

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi