Noge Nectar LAMBDA 160/180/200/220/240

 Zadnji izdelki v trgovini

Kovinske noge v obliki grške črke Lambda, dimenzije 8x10 cm. Noge so kompatibilne z vsemi oblikami in dimenzijami miz iz tega programa (160/180/200/220/240). V setu sta dve nogi.

142,56 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Kovinske noge v obliki grške črke Lambda, dimenzije 8x10 cm. Noge so kompatibilne z vsemi oblikami in dimenzijami miz iz tega programa (160/180/200/220/240). V setu sta dve nogi.

Modern sistem jedilnih miz, ki vam omogoča, da si sami sestavite mizo po vašem okusu. Na voljo so različne plošče, v večih dimenzijah, ter različne oblike nog. Katere dele boste izbrali, se lahko odločite sami, glede na vaše potrebe in želje. Mizne plošče so narejene iz masivnega, oljenega, hrastovega lesa v rustik izvedbi. Podnožja pa so narejena iz kovine in prašno lakirana v črni barvi. Na voljo so štiri različne oblike miznih plošč. Plošča z ravnim robom (debelina 2+2 cm), z naravnim robom (debelina 2+2 cm), švicarski robom (debelina 2+2 cm) in švicarskim robom z zaobljenimi vogali (debeline 2,6 cm). Vse plošče imajo širinsko lepljenje (DL), razen plošče z ravnim robom, ki ima širinsko-dolžinski spoj (FJ). Na voljo pa je tudi šest različnih oblik nog (lambada, U, X, W, spyder in cross). Oglejte si celotno ponudbo programa in si prilagodite mizo po svojem okusu.

... in še ostalo kar rabite vedeti

2 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
Barva
črna
Dimenzije
8x10 cm
Funkcija
Sestavljiv program
Družina izdelkov
Sestavljiva miza Nectar

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi