Pisarniški stol VARAS

 Izdelek je na zalogi

Ergonomičen pisarniški stol v črni barvi, primeren za pisarno prihodnosti!  Stol je vrtljiv in nastavljiv po višini, s plinskim mehanizmom v glavnem stebričku, poleg tega pa ponuja tudi več drugih možnosti za prilagajanje. Hrbtišče stola je izdelano iz najlona in oblazinjeno z mrežasto tkanino ki prepušča zrak. Opremljeno je z mehanizmom ki omogoča da se lahko samo hrbtišče nastavlja po višini neodvisno od glavnega plinskega mehanizma. Hrbtišče ima poleg tega tudi nastavljivo ledveno podporo, 2D nastavljiv vzglavnik in vgrajen obešalnik kjer lahko obesite jakno ali druga oblačila.

200,48 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Ergonomičen pisarniški stol v črni barvi, primeren za pisarno prihodnosti!  Stol je vrtljiv in nastavljiv po višini, s plinskim mehanizmom v glavnem stebričku, poleg tega pa ponuja tudi več drugih možnosti za prilagajanje. Hrbtišče stola je izdelano iz najlona in oblazinjeno z mrežasto tkanino ki prepušča zrak. Opremljeno je z mehanizmom ki omogoča da se lahko samo hrbtišče nastavlja po višini neodvisno od glavnega plinskega mehanizma. Hrbtišče ima poleg tega tudi nastavljivo ledveno podporo, 2D nastavljiv vzglavnik in vgrajen obešalnik kjer lahko obesite jakno ali druga oblačila. Črni rokonasloni so narejeni iz poliuretana in so nastavljivi v treh dimenzijah. Večpozicijski mehanizem z drsnikom omogoča da si lahko po želji nastavite tudi primerno globino stola. Sedež je za večje udobje napolnjen z brizgano peno. Podnožje stola je izdelano iz aluminija in ima 60 mm PU kolesca, s tihim gibanjem. Maksimalna nosilnost teže je 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

7 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Mreža
Tkanina
Barva
črna
Dimenzije
72x71x124/139 cm
Funkcija
Nastavljiv po višini
Opora za glavo
Vrtljiv
Z rokoopirali
Širina (cm)
72
Globina (cm)
71
Višina (cm)
124
Maks. višina (cm)
139
Maks. obremenitev (kg)
120

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.