Novo

Pisarniški stol MATO

 Izdelek je na zalogi

Udoben pisarniški stol z več ergonomskmi funkcijami, na voljo v kombinaciji sive in zelene barve. Stol je vrtljiv in nastavljiv po višini, s plinskim mehanizmom v nosilnem stebričku. Naslon za glavo je nastavljiv v dveh dimenzijah, poliuretanski rokonasloni pa se lahko nastavijo po treh dimenzijah  - po višini gor ali dol ter, neodvisno od podpore, naprej, nazaj ter tudi obrnejo navznoter ali ven za boljšo razbremenitev rok, npr. med tipkanjem. Hrbtišče stola je oblazinjeno z mrežno tkanino ki omogoča pretok zraka in opremljeno z nastavljivo ledveno podporo. Sedišče stola je za udobno sedenje narejeno iz izoblikovane pene, pokrite s tkanino. Stol je opremljen tudi s 4-pozicijskim nagibnim mehanizmom, z drsnim nastavljanjem globine. 

185,63 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Udoben pisarniški stol z več ergonomskmi funkcijami, na voljo v kombinaciji sive in zelene barve. Stol je vrtljiv in nastavljiv po višini, s plinskim mehanizmom v nosilnem stebričku. Naslon za glavo je nastavljiv v dveh dimenzijah, poliuretanski rokonasloni pa se lahko nastavijo po treh dimenzijah  - po višini gor ali dol ter, neodvisno od podpore, naprej, nazaj ter tudi obrnejo navznoter ali ven za boljšo razbremenitev rok, npr. med tipkanjem. Hrbtišče stola je oblazinjeno z mrežno tkanino ki omogoča pretok zraka in opremljeno z nastavljivo ledveno podporo. Sedišče stola je za udobno sedenje narejeno iz izoblikovane pene, pokrite s tkanino. Stol je opremljen tudi s 4-pozicijskim nagibnim mehanizmom, z drsnim nastavljanjem globine. Podnožje stola je izdelano iz aluminija, s 60 mm PU kolesci. Maksimalna nosilnost stola je 110 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

23 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Mreža
Tkanina
Barva
Siva
Zelena
Dimenzije
72x69x119/129 cm
Funkcija
Nastavljiv po višini
Opora za glavo
Vrtljiv
Z rokoopirali
Širina (cm)
72
Globina (cm)
69
Višina (cm)
119
Maks. višina (cm)
129
Maks. obremenitev (kg)
120

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.