Pisalna miza TISAH

 Izdelek je na zalogi

Sodobna pisalna miza, ki se lahko iz običajne pravokotne oblike raztegne v kotno mizo v obliki črke L. Zgornja mizna plošča je izdelana iz 18 mm debelega MDF materiala, oblečenega v melamin, in ima tudi dodatno dvignjeno poličko kamor lahko odložite liste in manjše pisarniške potrebščine. Pod to ploščo je nameščena manjša miza, izdelana iz 15 in 30 mm debelih MDF plošč, in dvema odprtima policama za knjige, liste itd. Manjša miza se lahko namesti pravokotno na glavno ploščo, da se ustvari kotna miza v obliki črke L, ali pa vzporedno, da se ustvari ena sama pravokotna delovna površina na dveh nivojih. Dokler dodatna delovna površina ni potrebna, je lahko manjša miza pospravljena pod večjo da prihrani prostor. Predalnik ni vključen v nakup in mora biti dokupljen ločeno. 

236,12 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Sodobna pisalna miza, ki se lahko iz običajne pravokotne oblike raztegne v kotno mizo v obliki črke L. Zgornja mizna plošča je izdelana iz 18 mm debelega MDF materiala, oblečenega v melamin, in ima tudi dodatno dvignjeno poličko kamor lahko odložite liste in manjše pisarniške potrebščine. Pod to ploščo je nameščena manjša miza, izdelana iz 15 in 30 mm debelih MDF plošč, in dvema odprtima policama za knjige, liste itd. Manjša miza se lahko namesti pravokotno na glavno ploščo, da se ustvari kotna miza v obliki črke L, ali pa vzporedno, da se ustvari ena sama pravokotna delovna površina na dveh nivojih. Dokler dodatna delovna površina ni potrebna, je lahko manjša miza pospravljena pod večjo da prihrani prostor. Predalnik ni vključen v nakup in mora biti dokupljen ločeno. Maksimalna nosilnost mize je 50 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

37 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
MDF (Mediapan plošče)
Barva
Rjava
Dimenzije
140x120x76 cm
Funkcija
S policami
Dolžina (cm)
140
Širina (cm)
120
Višina (cm)
76
Maks. obremenitev (kg)
50

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi