Zadnji kosi

Barski stol BABILON zelena
115,09 €
153,45 € -25%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Trendovski barski sol, ki se ponaša s svojim modernim designom. Stol je na voljo v različnih, pisanih barvah, ki bodo popestrile vaš dom. Na voljo je curry, svetlo siva, petrol in zelena barva. Oblazinjen je s kvalitetno, žametno tkanino. Sedišče je debeline 10 cm, kar vam omogoča udobno sedenje. Podnožje je kovinsko in prašno lakirano v črno barvo. Višina rokonaslonov je 88 cm. Maksimalna nosilnost stola je 120 kg.
Garderobna omara BORMIO B
764,28 €
955,35 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Specializirana kotna garderoba nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta. Opremljena je z vgrajenim dvodelnim ogledalom. Na levi strani omare so štiri fiksne police. Na desni strani zgoraj se nahajajo ena široka fiksna polica in letev za obešanje oblačil, zraven tega prostora za obešanje pa še tri ožje police. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara FRIDA
310,20 €
387,75 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v nevtralni beli barvi in vgrajenim ogledalom. Na levi strani omare je ena polica in letev za obešanje perila v notranjosti ter ogledalo na zunanjih vratih, na desni strani pa letev za obešanje in dva predala, z velikim prostorom za perilo v spodnjem delu omare. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LIPIS bela
248,33 €
354,75 € -30%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Garderobna omara z dvojimi drsnimi vratci ima eno vratno krilo v beli barvi, na drugem je ogledalo. Pozicija vrat je zamenljiva. Kovinski deli so aluminijasti. V notranjosti se nahajata dve odstranljivi obešalni letvi, nad njima sta polici. Maksimalna nosilnost letev je 15 kg, polic 10 kg. Dodatno je možno naročiti tudi set treh notranjih polic in set treh notranjih predalov.
Garderobna omara LUISA A
652,08 €
815,10 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Široka dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta in vgrajenim ogledalom. V notranjosti na levi strani omare spodaj se nahajajo trije predali s kovinskimi vodili, zgoraj pa polica in letev za obešanje. Na desni strani omare sta dve polici spodaj in ena polica in letev za obešanje zgoraj. Oba dela omare sta enako široka. Na desnih vratih omare je ogledalo. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUMAR D
1.580,04 €
1.975,05 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika tridelna garderobna omara nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta in mlečnega stekla. Središčni prostor ima velik prostor za shranjevanje ter v zgornjem delu dve polici ter letev za obešalnike. Središčna vrata so iz mlečnega stekla. Na levi in desni strani garderobe so v spodnjem delu po trije predali, zraven pa dodatni prostori za shranjevanje predmetov. Zgornji del leve in desne strani ima po eno polico in letev za obešalnike. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUMAR F
1.485,00 €
1.856,25 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Široka garderobna omara nemškega dizajna, v kombinaciji temno sive in nevtralne bele barve. Odpira se z dvojnimi drsnimi vrati. Na levi strani omare spodaj se nahajajo trije predali s kovinskimi vodili. Notranjost omare je razdeljena na tri prostore, dva široka in en ožji. Vsi imajo v zgornjem delu eno polico in eno letev za obešanje. Na desnih vratih je ogledalo. Garderoba je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUMAR G
1.312,08 €
1.640,10 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Široka dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta in vgrajenim ogledalom. Odpira se z drsnimi vrati. Na levi strani spodaj so trije predali s kovinskimi vodili. V zgornjem delu omare so tri police in tri letve za obešanje oblačil. Na desnih vratih je montirano ogledalo. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUMAR J
1.322,64 €
1.653,30 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika in prostorna garderobna omara nemškega dizajna, v barvi naravnega hrasta in vgrajenim ogledalom. Vsak od treh delov omare se odpira z dvojnimi vrati in vsebuje po dve fiksni polici in po eno letev za obešanje. Na levi in desni strani omare se nahajajo po trije predali s kovinskimi vodili. Na vratih srednjega dela omare je montirano dvodelno ogledalo. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara LUMAR K
1.148,40 €
1.435,50 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v naravni barvi hrasta in z vgrajenim ogledalom. Opremljena je z okrasnim okvirjem v isti barvi kot ohišje omare. Zgornji del omare ima na levi in na desni strani eno polico in eno letev za obešanje. Leva stran ima na spodnjem delu tri predalnike in zraven njih še dva dodatna prostora za shranjevanje. Desna stran je en sam velik prostor za shranjevanje, primeren za obešanje plaščev in dolgih oblačil. Vrata omare so drsna. Izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara RACHELA
728,64 €
910,80 € -20%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Velika dvodelna garderobna omara nemškega dizajna, v kombinaciji naravne barve lesa in temno sive barve. Omara se odpira z drsnimi vrati, ki imajo na levi strani vgrajeno ogledalo. Na levi strani spodaj so trije predali s kovinskimi vodili, v notranjosti pa še štiri police. Desna stran omare ima eno polico in eno letev za obešanje. Garderobna omara je izdelana v Nemčiji. Oglejte si še ostale elemente tega programa.
Garderobna omara REACHEL bela + natur
623,70 €
1.039,50 € -40%
Cena vključuje DDV.
Zadnji izdelki v trgovini
Ta garderobna omara v rustikalnemu dizajnu se lahko uporablja kot manjša garderobna omara, lepo pa se poda tudi v dnevno sobo. Omara je narejena iz kombinacije masivnega lesa bukve in mediapana. Na voljo je v beli barvi ali s predalom in pokrivno ploščo v natur barvi. V temu primeru je ličnica in pokrivna plošča narejena iz smreke, ki je barvana v barvo hrasta. Omara ima spodaj predal, nad njim se nahajajo vratca. V notranjosti sta dve polici in obešalna letev. Vratca in predal imajo počasno (mehko) zapiranje.