Kuhinjski blok AMIGOS

 Zadnji izdelki v trgovini

Kuhinjski blok s preprostim dekorativnim reliefom na sprednji strani ter zastekljeno omarico ki lahko hkrati služi tudi kot majhna vitrina. Celoten blok je širok 240 cm, izdelan iz iverala in je razdeljen v dva dela, spodnji in zgornji del. Spodnji del bloka vsebuje dve omarici, široki 60 in 80 cm ter globoki 46 in 44 cm, ter en predalnik s tremi predali, širok 40 cm in globok 46 cm. Vsi trije spodnji deli so visoki 81,5 cm.

570,24 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Kuhinjski blok s preprostim dekorativnim reliefom na sprednji strani ter zastekljeno omarico ki lahko hkrati služi tudi kot majhna vitrina. Celoten blok je širok 240 cm, izdelan iz iverala in je razdeljen v dva dela, spodnji in zgornji del. Spodnji del bloka vsebuje dve omarici, široki 60 in 80 cm ter globoki 46 in 44 cm, ter en predalnik s tremi predali, širok 40 cm in globok 46 cm. Vsi trije spodnji deli so visoki 81,5 cm. Zgornji del bloka je sestavljen iz štirih različnih delov. Največja dela sta dve široki omarici, ena širine 60 cm z zastekljenimi vratci in ena širine 80 cm, z navadnimi vratci. Poleg njih je ena ožja omarica, širine 40 cm ter ena posebna omarica, primerna za montažo kuhinjske nape. Vsi zgornji deli so globoki 29 cm ter visoki 68 cm, z izjemo omarice za napo, ki je visoka samo 40 cm. Kuhinjski blok ne vsebuje nobenih električnih elementov ali bele tehnike.

... in še ostalo kar rabite vedeti

2 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
Bela
Dolžina (cm)
240

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.