Miza LAGUNA 180x90

Miza LAGUNA 180x90

 Trenutno ni na zalogi. Izdelek lahko dobavimo naknadno.
31.08.2024 (18 kos(ov))

Preprosta jedilna miza, s čudovitim videzom črnega marmorja z zlatim pridihom. Namizna plošča, debeline 12 mm, je izdelana iz kombinacije MDF materiala in sintranega kamna s čudovitim vzorcem črnega marmorja z zlatimi žilami. Noge in podpora za namizje so narejene iz kovinskih cevi in za boljšo zaščito prašno lakirane v črno barvo. Maksimalna nosilnost mize je 120 kg.

329,67 €
Cena vključuje DDV.
 Trenutno ni na zalogi. Izdelek lahko dobavimo naknadno.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Preprosta jedilna miza, s čudovitim videzom črnega marmorja z zlatim pridihom. Namizna plošča, debeline 12 mm, je izdelana iz sintranega kamna s čudovitim vzorcem črnega marmorja z zlatimi žilami. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s kremenčevimi ploščami z umetnimi barvili je odporen na vročino in na mraz, v primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Podpora namizne plošče je narejena iz MDF materiala. Noge so narejene iz kovinskih cevi in za boljšo zaščito prašno lakirane v črno barvo. Maksimalna nosilnost mize je 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Keramika
Barva
Zlata
Črn marmor
Dimenzije
180x90x75 cm
Dolžina (cm)
180
Širina (cm)
90
Višina (cm)
75
Oblika mize
Pravokotna

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi