Akcija

Dvižna pisalna miza TORINO

 Izdelek je na zalogi

Sodobna pisalna miza z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Nadzorna plošča omogoča, da se lahko do štiri različne nastavitve višine spravijo v spomin za hitro spremembo višine. Namizje se lahko nastavi na katerikoli kot med 0° in 40°. Maksimalna obremenitev je 50 kilogramov. Primerna za domače umetniške studije, inženirske urade, arhitekturna podjetja, prostore za skupinsko delo itd.

263,18 € 478,50 € -45%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 263,18 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Sodobna pisalna miza z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 50 cm, kar omogoča, da se lahko miza iz najnižjega položaja pri 73 cm dvigne na najvišji položaj na višini 123 cm in katerokoli višino med njima. Hitrost dviganja neobremenjene mize je 25 mm na sekundo. Deluje pri napetosti med 100 do 240V. Nadzorna plošča omogoča, da se lahko do štiri različne nastavitve višine spravijo v spomin za hitro spremembo višine. Namizje se lahko nastavi na katerikoli kot med 0° in 40°. Maksimalna obremenitev je 50 kilogramov. Primerna za domače umetniške studije, inženirske urade, arhitekturna podjetja, prostore za skupinsko delo itd.

... in še ostalo kar rabite vedeti

7 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
MDF (Mediapan plošče)
Barva
črna
Dimenzije
120x60x73/123 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina (cm)
120
Širina (cm)
60
Višina (cm)
73
Maks. višina (cm)
123

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi