Akcija

Dvižna pisalna miza PORTUGAL

 Izdelek je na zalogi

Moderna nadposteljna pisalna miza v črni barvi z avtomatsko nastavljivo višino. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Podstavek v obliki črke C omogoča priročno shranjevanje daljincev, pijač in prigrizkov. Ohišje mize ima vgrajena skrita kolesca. Majhen in kompakten dizajn, primeren za majhne sobe. Maksimalna obremenitev mize je 20 kilogramov.

126,56 € 194,70 € -35%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 126,56 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Moderna nadposteljna pisalna miza v črni barvi z avtomatsko nastavljivo višino. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 38 cm, kar omogoča, da se lahko miza iz najnižjega položaja pri 65 cm dvigne na najvišji položaj na višini 103 cm in katerokoli višino med njima. Hitrost dviganja neobremenjene plošče je 30 mm na sekundo. Podstavek v obliki črke C omogoča priročno shranjevanje daljincev, pijač in prigrizkov. Ohišje mize ima vgrajena skrita kolesca. Majhen in kompakten dizajn, primeren za majhne sobe. Maksimalna obremenitev mize je 20 kilogramov.

... in še ostalo kar rabite vedeti

10 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
MDF (Mediapan plošče)
Barva
Črna
Dimenzije
70x40x65/103 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina
70
Širina
40
Višina
65
Maks. višina
103

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: