Akcija

Dvižna pisalna miza MACHO LOW

 Izdelek je na zalogi

Sodobna pisalna miza bele, rjave in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Miza je opremljena s kljuko za torbe. Namizje se lahko nastavi pod kotom od 0° do 40°. Maksimalna obremenitev je 40 kilogramov.

175,56 € 438,90 € -60%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 175,56 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Sodobna pisalna miza bele, rjave in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino, diagonalno nastavljivim namizjem in predalom za shranjevanje. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča gladko spreminjanje višine mize samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 34 cm, kar omogoča, da se lahko miza iz najnižjega položaja pri 55 cm dvigne na najvišji položaj na višini 89 cm in katerokoli višino med njima. Hitrost dviganja neobremenjene mize je 15 mm na sekundo. Deluje pri napetosti med 100 do 240V. Miza je opremljena s kljuko za torbe. Namizje se lahko nastavi pod kotom od 0° do 40°. Maksimalna obremenitev je 40 kilogramov.

... in še ostalo kar rabite vedeti

13 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
MDF (Mediapan plošče)
Barva
Bela
Modra
Dimenzije
112x60x55/89 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina (cm)
112
Širina (cm)
60
Višina (cm)
55
Maks. višina (cm)
89

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi