Dvižna pisalna miza LUX

 Izdelek je na zalogi

Preprosta, ampak sodobna enonožna pisalna miza črne in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Ohišje mize je silikonsko in ima vgrajena kolesca. Maksimalna obremenitev je 80 kilogramov. Kolesca se lahko zaklenejo. Primerna tako za dom kot za pisarno.

145,86 € 364,65 € -60%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 145,86 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Preprosta, ampak sodobna enonožna pisalna miza črne in modre barve z avtomatsko nastavljivo višino. Ima vgrajen električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 65 cm, kar omogoča, da se lahko miza in najnižjega položaja pri 65 cm dvigne na najvišji položaj na višini 130 cm in katerokoli višino med njima. Hitrost dviganja neobremenjene mize je 37 mm na sekundo. Ohišje mize je silikonsko in ima vgrajena kolesca. Maksimalna obremenitev je 80 kilogramov. Kolesca se lahko zaklenejo. Primerna tako za dom kot za pisarno.

... in še ostalo kar rabite vedeti

17 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
MDF (Mediapan plošče)
Barva
Modra
črna
Dimenzije
90x55x65/130 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina (cm)
90
Širina (cm)
55
Višina (cm)
65
Maks. višina (cm)
130

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi