Dvižna pisalna miza KRANE
Akcija

Dvižna pisalna miza KRANE

 Izdelek je na zalogi

Futuristična pisalna miza v vpadljivi črni barvi z avtomatsko nastavljivo višino in steklenim namizjem. Miza je opremljena z diskretnim predalom in ima vgrajen enojni električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Določeno višino je mogoče nastaviti v spomin premičnega mehanizma za hitro premikanje med višinami. Miza ima dva USB vtičnika in dodatna vrata tipa C, ki lahko napajajo druge elektronske naprave. Ohišje mize je kovinsko. Noge so 2-stopenjske in ojačane. Maksimalna obremenitev mize je 50 kilogramov. Primerna tako za dom kot za pisarno.

191,40 € 478,50 € -60%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 191,40 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Futuristična pisalna miza v vpadljivi črni barvi z avtomatsko nastavljivo višino in steklenim namizjem. Miza je opremljena z diskretnim predalom in ima vgrajen enojni električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 49 cm, kar omogoča, da se lahko miza iz najnižjega položaja pri 72 cm dvigne na najvišji položaj na višini 121 cm in katerokoli višino med njima. Hitrost dviganja neobremenjene mize je 2,5 cm na sekundo. Tiho premikanje, z glasnostjo pod 50 decibelov. Za delovanje je potrebna napetost od 100 do 240V. Določeno višino je mogoče nastaviti v spomin premičnega mehanizma za hitro premikanje med višinami. Miza ima dva USB vtičnika in dodatna vrata tipa C, ki lahko napajajo druge elektronske naprave. Ohišje mize je kovinsko. Noge so 2-stopenjske in ojačane. Maksimalna obremenitev mize je 50 kilogramov. Primerna tako za dom kot za pisarno.

... in še ostalo kar rabite vedeti

17 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
MDF (Mediapan plošče)
Barva
črna
Dimenzije
120x60x72/121 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina (cm)
120
Širina (cm)
60
Višina (cm)
72
Maks. višina (cm)
121

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi