Dvižna pisalna miza FLACH

 Na zalogi ni dovolj izdelkov
dobavni rok še ni znan

Futuristična pisalna miza v beli barvi z avtomatsko nastavljivo višino. Miza ima vgrajen dvojni električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Ohišje mize je kovinsko. Noge so tri-stopenjske in brez lukenj. Maksimalna obremenitev mize je 125 kilogramov.

381,15 € 544,50 € -30%
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Futuristična pisalna miza v beli barvi z avtomatsko nastavljivo višino. Miza ima vgrajen dvojni električni motor, ki omogoča spreminjanje višine plošče samo s pritiskom na gumb. Premični mehanizem ima razpon 65 cm, kar omogoča, da se lahko miza iz najnižjega položaja pri 58 cm dvigne na najvišji položaj na višini 123 cm in katerokoli višino med njima. Nadzorna plošča omogoča, da se lahko do tri različne nastavitve višine spravijo v spomin za hitro spremembo višine. Hitrost dviganja neobremenjene mize je 38 milimetrov na sekundo. Za delovanje je potrebna napetost od 100 do 240V. Ohišje mize je kovinsko. Noge so tri-stopenjske in brez lukenj. Maksimalna obremenitev mize je 125 kilogramov.

... in še ostalo kar rabite vedeti

... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Kovina
Barva
Bela
Dimenzije
140x70x58/123 cm
Funkcija
Dvižna funkcija
Dolžina
140
Širina
70
Višina
58
Maks. višina
123

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: