Otroški stol YUPI

Otroški stol YUPI

Certificiran otroški stolček Jorah je narejen iz masivnega bukovega lesa. Stoček ima nastavljivo sedišče in naslonjalo za noge, zato je uporaben celotno zgodnje otroštvo. 

75,60 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Certificiran otroški stolček Jorah je narejen iz masivnega bukovega lesa. Stoček ima nastavljivo sedišče in naslonjalo za noge, zato je uporaben celotno zgodnje otroštvo. Opremljen z odstranljivim lesenim varovalom in dodatnim tekstilnim pasom. Stolček ima tudi priročen pladenj za hranjenje. Je odstranljiv. Zaradi svoje zasnove omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje. Maksimalna nosilnost: 30 kg. Primeren za otroke v starosti od 6 mesecev do treh let, ki lahko samostojno sedijo.

... in še ostalo kar rabite vedeti

7 kg
50 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
bukev
Dimenzije
45x54x90 cm
Funkcija
Nastavljiv po višini
Širina
45
Globina
54
Višina
90

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi