Omara za čevlje SPIRAL 530 rdeča

Preprosta in prostorna omara za čevlje, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima tri predale, v vsakem pa sta po dve polici estetskega izgleda. Omara je primerna za 18-20 parov čevljev ali copat. Predal ima nameščen kvaliteten in trpežen mehanizem za odpiranje vrat. 

70,20 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Preprosta in prostorna omara za čevlje, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima tri predale, v vsakem pa sta po dve polici estetskega izgleda. Omara je primerna za 18-20 parov čevljev ali copat. Predal ima nameščen kvaliteten in trpežen mehanizem za odpiranje vrat. Omara je narejena z odprto hrbtno stranjo, da prepreči zadrževanje neprijetnega vonja v omari. Na voljo je v večih barvah.

... in še ostalo kar rabite vedeti

24.12 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
rdeča
Dimenzije
73x26x119 cm
Funkcija
Sestavljiv program
S predalom
Širina
73
Globina
26
Višina
119

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi