Vzmetnica DREAM 200x120
Akcija

Vzmetnica DREAM 200x120

28 cm debela vzmetnica je oblečena v pleteninasto tkanino Flexcool gostote 280 gr, ki diha. V notranjosti se nahajajo 14 cm visoke žepkaste vzmeti.

259,20 € 324,00 € -20%
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

28 cm debela vzmetnica je oblečena v pleteninasto tkanino Flexcool gostote 280 gr, ki diha. V notranjosti se nahajajo 14 cm visoke žepkaste vzmeti, ki so oblečene v geotex tkanino in peno.

Trša vzmetnica s stopnjo trdote H3, je najbolj primerna za osebe s telesno težo 80 do 110 kg. Vzmetnica ima ob strani ročaje, ki olajšajo njeno prenašanje.

Vzmetnica je pakirana v rolo in mora biti pred prvo uporabo odvita vsaj 24 ur, da se postavi v končno debelino in obliko.

... in še ostalo kar rabite vedeti

29 kg
2 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Dimenzije
120x200 cm
Funkcija
Žepkasto vzmetenje
Dolžina
200
Širina
120
Višina
28
Trdota vzmetnice
H3 - srednje trda

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.