Akcija

TV miza TIBOR 520

Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je razdeljena na tri dele, vsak ima eno prilagodljivo polico. Ima dvoja drsna vrata, ki ju lahko potiskate v željeno smer in si sami izbirate njen izgled. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Stoji na petih lesenih nogicah višine 15 cm, v beli barvi s sijajem. 

106,80 € 133,50 € -20%
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Preprosta in kompaktna TV miza, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je razdeljena na tri dele, vsak ima eno prilagodljivo polico. Ima dvoja drsna vrata, ki ju lahko potiskate v željeno smer in si sami izbirate njen izgled. Miza ima vgrajeno tudi odprtino za kable. Je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Stoji na petih lesenih nogicah višine 15 cm, v beli barvi s sijajem. TV miza modernega izgleda se bo odlično podala v vašo dnevno sobo. Na voljo je v kombinaciji barve latte in diamantne bele.

... in še ostalo kar rabite vedeti

33 kg
1 Izdelek
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
bela
latte
Dimenzije
150x40x50 cm
Funkcija
Drsna vrata
S policami
Dolžina
150
Globina
40
Višina
50

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi