Sedežna garnitura TIKIJA leva
Novo

Sedežna garnitura TIKIJA leva

Sedežna garnitura, modernega izgleda, ki bo s svojim stilskim dizajnom popestrila vaš dom. Garnitura je v obliki črke L in je na voljo v levi ali desni postavitvi. Oblazinjena je z kvalitetno tkanino v svetlo sivi barvi. Narejena je iz 100% poliestra in je vodoodporna. Sedežna je od tal dvignjena s kromiranimi nogicami. Na eni strani ima sedežna rokonaslon, na drugi pa velik otoman, ki vam ponuja dodaten prostor za udobno ležanje. Nasloni za glavo so prilagodljivi, kar pomeni, da jih lahko samodejno nastavljate v ležeč ali pokončen položaj. Sedežna vključuje tudi izvlečno ležišče, velikosti 128x190 cm in dvižni predal, kamor boste lahko pospravili blazine, odeje ali druge predmete. 

1.059,75 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Sedežna garnitura, modernega izgleda, ki bo s svojim stilskim dizajnom popestrila vaš dom. Garnitura je v obliki črke L in je na voljo v levi ali desni postavitvi. Oblazinjena je z kvalitetno tkanino v svetlo sivi barvi. Narejena je iz 100% poliestra in je vodoodporna. Sedežna je od tal dvignjena s kromiranimi nogicami. Na eni strani ima sedežna rokonaslon, na drugi pa velik otoman, ki vam ponuja dodaten prostor za udobno ležanje. Nasloni za glavo so prilagodljivi, kar pomeni, da jih lahko samodejno nastavljate v ležeč ali pokončen položaj. Sedežna vključuje tudi izvlečno ležišče, velikosti 128x190 cm in dvižni predal, kamor boste lahko pospravili blazine, odeje ali druge predmete. Sedišče je oblazinjeno z peno (HR-35) debeline 10 cm. Naslon je prav tako oblazinjen z peno (S-25), debeline 11 cm. Maksimalna nosilnost je 100 kg na sedež.

... in še ostalo kar rabite vedeti

141.50 kg
3 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
svetlo siva
Dimenzije
260x214x92 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Dolžina
260
Globina
214
Višina
92

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi