Sedežna garnitura STIVO curry

Mehka in udobna sedežna garnitura v obliki črke L je oblazinjena v vodoodbojno tkanino, ki je prevlečena s posebno zaščitno folijo, ki ustvarja hidrofobno plast, ki ščiti pred hitrim vpijanjem tekočin. Namesto da se voda takoj absorbira, se na površini materiala kondenzira. To nam daje čas, da z mehko krpo ali papirnato brisačo nežno obrišemo razlito tekočino. Površina tkanine je gladka, žametasta. Sedežna garnitura je univerzalna - postavitev je možna v levo ali desno. Konstrukcija je narejena iz iverala, vezane plošče in lesa bukve. V notranjost so uporabljene valovite vzmeti, ki so prevlečene z debelo plastjo mehke pene. Sedežna garnitura se raztegne v ležišče dimenzije 200x140 cm. Hrbtišče je sestavljeno iz treh blazin. priloženi sta še dve okrasni podolgovati blazini. 

517,05 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Mehka in udobna sedežna garnitura v obliki črke L je oblazinjena v vodoodbojno tkanino, ki je prevlečena s posebno zaščitno folijo, ki ustvarja hidrofobno plast, ki ščiti pred hitrim vpijanjem tekočin. Namesto da se voda takoj absorbira, se na površini materiala kondenzira. To nam daje čas, da z mehko krpo ali papirnato brisačo nežno obrišemo razlito tekočino. Površina tkanine je gladka, žametasta. Sedežna garnitura je univerzalna - postavitev je možna v levo ali desno. Konstrukcija je narejena iz iverala, vezane plošče in lesa bukve. V notranjost so uporabljene valovite vzmeti, ki so prevlečene z debelo plastjo mehke pene. Sedežna garnitura se raztegne v ležišče dimenzije 200x140 cm. Sedišče je prešito. Hrbtišče je sestavljeno iz treh blazin. priloženi sta še dve okrasni podolgovati blazini. Maksimalna nosilnost: 100 kg/sedišče.

... in še ostalo kar rabite vedeti

110 kg
1 Izdelek
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina, 100% Poliester
Barva
curry
Dimenzije
218x155x74 cm
Funkcija
Ležišče
Dolžina
218
Globina
155
Višina
74

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi