Sedežna garnitura RAMLIK desna

Sedežna garnitura RAMLIK desna

Elegantna sedežna garnitura oblazinjena z kvalitetno tkanino v temno bež barvi. Tkanina je narejena iz 100% poliestra, je mehka na otip, enostavna za čiščenje. Je ekološka in prijazna do hišnih ljubljenčkov. Sedežna bo s svojim čudovitim modernim izgledom vašo dnevno sobo ponesla na višji nivo. Njena zasnova vam omogoča ogromno prostora za počitek, saj ima poleg velikega ottomana na eni strani, tudi funkcijo izvlečnega ležišča v velikosti 200x125 cm. Ima tudi velik dvižni predal, kamor lahko pospravite blazine, odeje ali druge stvari. Na eni strani ima sedežna tudi rokonaslon. Nasloni za glavo so prilagodljivi, kar pomeni, da jih lahko samodejno nastavljate v ležeč ali pokončen položaj. 

1.193,40 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Elegantna sedežna garnitura oblazinjena z kvalitetno tkanino v temno bež barvi. Tkanina je narejena iz 100% poliestra, je mehka na otip, enostavna za čiščenje. Je ekološka in prijazna do hišnih ljubljenčkov. Sedežna bo s svojim čudovitim modernim izgledom vašo dnevno sobo ponesla na višji nivo. Njena zasnova vam omogoča ogromno prostora za počitek, saj ima poleg velikega ottomana na eni strani, tudi funkcijo izvlečnega ležišča v velikosti 200x125 cm. Ima tudi velik dvižni predal, kamor lahko pospravite blazine, odeje ali druge stvari. Na eni strani ima sedežna tudi rokonaslon. Nasloni za glavo so prilagodljivi, kar pomeni, da jih lahko samodejno nastavljate v ležeč ali pokončen položaj. Sedišče je oblazinjeno z peno (HR-30), debeline 14 cm. Naslonjalo pa je oblazinjeno z peno (S-25), debeline 12 cm. Sedežna stoji na elegantnih, tankih, kovinskih nogicah črne barve. Višina sedišča je 48 cm, globina pa 54 cm. Maksimalna nosilnost je 100 kg na sedež. Sedežna garnitura je na voljo v levi in desni postavitvi.

... in še ostalo kar rabite vedeti

165.50 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
temno bež
Dimenzije
275x232x77 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Dolžina
275
Globina
232
Višina
77

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi