Sedežna garnitura MERCI rjava

Funkcionalna sedežna garnitura v obliki črke L je oblazinjena s kvalitetno tkanino. Spodnji del sedežne v sivi barvi, ima beli del oblazinjen z PU usnjem. Izjemno udobnost sedežni zagotavljaja njena struktura, ki je sestavljena iz valovite vzmeti, filca in pene, konstrukcija garniture pa je narejena iz ivernih plošč in bukovega lesa. Modern izgled poudarijo čiste ravne linije in tri velike blazine na naslonjalu. Na zunanji strani sta dva oblazinjena rokonaslona. Garnitura ima vključeno pomožno ležišče, ki se ga na enostaven način izvleče. Ležišče je dimenzije 200x140 cm. Vključen je tudi zaboj za shranjevanje, ki ima v notranjosti prezračevalne odprtine. Postavitev garniture je univerzalna, kar pomeni, da se jo lahko zmontira levo ali desno. 

363,38 € 484,50 € -25%
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Funkcionalna sedežna garnitura v obliki črke L je oblazinjena s kvalitetno tkanino. Spodnji del sedežne v sivi barvi, ima beli del oblazinjen z PU usnjem. Izjemno udobnost sedežni zagotavljaja njena struktura, ki je sestavljena iz valovite vzmeti, filca in pene, konstrukcija garniture pa je narejena iz ivernih plošč in bukovega lesa. Modern izgled poudarijo čiste ravne linije in tri velike blazine na naslonjalu. Na zunanji strani sta dva oblazinjena rokonaslona. Garnitura ima vključeno pomožno ležišče, ki se ga na enostaven način izvleče. Ležišče je dimenzije 200x140 cm. Vključen je tudi zaboj za shranjevanje, ki ima v notranjosti prezračevalne odprtine. Postavitev garniture je univerzalna, kar pomeni, da se jo lahko zmontira levo ali desno. Maksimalna nosilnost posameznega sedišča je 100 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

110 kg
14 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Tkanina
Barva
rjava
Dimenzije
230x160x80 cm
Funkcija
Ležišče
Zaboj
Dolžina
230
Globina
160
Višina
80

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi