LED luči za regal MIRAMA
Novo

LED luči za regal MIRAMA

Moderen minimalistično zasnovan tv regal je sestavljen iz komode z odprto polico zgoraj in dvema predaloma z odpiranjem na potisk spodaj. Komoda ima izrez za kable. Levo in desno se nahajata omarici z vratci na potisk. Regal dopolnjuje odprta polica, ki se jo montira na steno. Prevladujoče bele površine dopolnjujejo detajli in ohišja v barvi zlatega hrasta. Regal ima možnost dokupa LED osvetlitve, ki bo še dodatno popestrila vaš dnevni prostor. 

20,25 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Moderen minimalistično zasnovan tv regal je sestavljen iz komode z odprto polico zgoraj in dvema predaloma z odpiranjem na potisk spodaj. Komoda ima izrez za kable. Levo in desno se nahajata omarici z vratci na potisk. Regal dopolnjuje odprta polica, ki se jo montira na steno. Prevladujoče bele površine dopolnjujejo detajli in ohišja v barvi zlatega hrasta. Ta LED osvetlitev bo še dodatno popestrila vaš dnevni prostor.

Dimenzije:

  • TV miza: 130x36x42 cm
  • Omara: 40x36x42 cm
  • Polica: 130x22x34 cm

... in še ostalo kar rabite vedeti

0.20 kg
9 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Funkcija
LED osvetlitev

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi