Počivalnik AHAT

Vrtljiv počivalnik je debelo oblazinjen in prevlečen s kakovostnim umetnim usnjem, idelen je za počitek in udobno sedenje. Ob strani ima počivalnik priročen žep za shranjevanje telefona, daljincev,... 

301,05 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Vrtljiv počivalnik je debelo oblazinjen in prevlečen s kakovostnim umetnim usnjem, idelen je za počitek in udobno sedenje. Ob strani ima počivalnik priročen žep za shranjevanje telefona, daljincev,... S pomočjo ročke ob strani se počivalnik spusti v relax funkcijo - hrbtišče se spusti, naslon za noge pa dvigne. Fotelj je opremljen z valovitim vzmetenjem, žepkastim vzmetenjem in elastičnimi trakovi.

  • Višina sedišča: 53 cm.
  • Višina rokonaslona: 65 cm.
  • Makismalna nosilnost je 136 kg.

Dimenzije:

  • normalna pozicija: 98x81x99 cm
  • spuščena pozicija: 98x159,5x88 cm

... in še ostalo kar rabite vedeti

46 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Umetno usnje
Barva
Siva
Dimenzije
98x81/159,5x99/88 cm
Funkcija
Opora za noge
Relaks funkcija
Vrtljiv
Z rokonasloni

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

Pomembno obvestilo glede dostave: Zaradi izrednih razmer (COVID situacija) lahko pride do zamud pri dostavi naročenih izdelkov. Pošta Slovenije nas je obvestila, da se čas dostave lahko podaljša na do 6 delovnih dni od prevzema blaga. Ker na situacijo ne moremo vplivati, vas pozivamo, da to upoštevate pri naročilu.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.