Pisarniški stol VAL moder

 Izdelek je na zalogi

Pisarniški stol v stilu gaming stola je debelo oblazinjen v peno in prevlečen s PVC tkanino v prevladujoči črni barvi in s poudarki v kontrastni barvi. Stol ima dodatni oporni blazini na ledvenemu delu ter predelu vratu. Plastificiran naslon za roke je nastavljiv in debelo oblazinjen. Stol je nastavljiv po višini in vrtljiv, ima dodatno izvlečno oporo za noge, ki je prav tako oblazinjena. 

149,16 € 186,45 € -20%
Cena vključuje DDV.
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 149,16 €
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Pisarniški stol v stilu gaming stola je debelo oblazinjen v peno in prevlečen s PVC tkanino v prevladujoči črni barvi in s poudarki v kontrastni barvi. Stol ima dodatni oporni blazini na ledvenemu delu ter predelu vratu. Plastificiran naslon za roke je nastavljiv in debelo oblazinjen. Stol je nastavljiv po višini in vrtljiv, ima dodatno izvlečno oporo za noge, ki je prav tako oblazinjena. Hrbtišče stola se spusti v polležeč položaj, ki se ga lahko zaklene. Okvir stola in podnožje sta kovinska, barvana v črno barvo. Stol ima 5 dvojnih črnih plastičnih koleščk s pokrovčkom. Maksimalna obremenitev je 150 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

3 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
PVC tkanina
Barva
Modra
Črna
Dimenzije
46x53-81x121-131 cm
Funkcija
Nastavljiv po višini
Opora za glavo
Opora za noge
Vrtljiv
Z rokoopirali
Širina
46
Globina
53
Višina
121

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi