Pisarniški stol KMART bež
Akcija

Pisarniški stol KMART bež

Moderen pisarniški stol Smart je kombiniran v dveh barvah: Sprednji del sedišča in hrbtišča v elegantni bež, zadnji in spodnji del v sivi. Stol je oblazinjen v peno visoke gostote in oblečen v umetno (PU) usnje. 

258,00 € 322,50 € -20%
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Moderen pisarniški stol Smart je kombiniran v dveh barvah: Sprednji del sedišča in hrbtišča v elegantni bež, zadnji in spodnji del v sivi. Stol je oblazinjen v peno visoke gostote in oblečen v umetno (PU) usnje. Naslonjala so narejena iz aluminija in oblazinjena v umetno usnje (PU). Stol je opremljen z multifunkcijskim mehanizmom, ki omogoča vsestransko prilagajanje stola po višini in globini. Dvižni plinski mehanizem s kromiranim videzim, tipa 65. Spodnji del je narejen iz aluminija, polmer 350 mm, koleščka premera 60 mm, kombinacija kroma in PU. Maksimalna nosilnost. 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

26 kg
7 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Umetno usnje
Barva
bež
Dimenzije
65x65x118-128 cm
Funkcija
Nastavljiv po višini
Opora za glavo
Vrtljiv
Z rokoopirali
Širina
65
Globina
65
Višina
118
Maks. višina
128

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.