Akcija

Komoda SONJA 940

Mavrična komoda, ki se bo odlično podala v vašo spalnico, mladinsko sobo, dnevno sobo, predsobo itd. Ima štiri velike prostorne predale, ki se odpirajo z krogljičnimi izvlečnimi vodili. Predali imajo pisane okrogle ročaje. Komoda je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima čudovito ergonomsko obliko in stilski dizajn. Komoda stoji na štirih stilskih lesenih nogicah. 

122,40 € 153,00 € -20%
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Mavrična komoda, ki se bo odlično podala v vašo spalnico, mladinsko sobo, dnevno sobo, predsobo itd. Ima štiri velike prostorne predale, ki se odpirajo z krogljičnimi izvlečnimi vodili. Predali imajo pisane okrogle ročaje. Komoda je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Ima čudovito ergonomsko obliko in stilski dizajn. Komoda stoji na štirih stilskih lesenih nogicah. Oglejte si še druge izdelke iz iste linije.

... in še ostalo kar rabite vedeti

32.51 kg
1 Izdelek
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
večbarvna
Dimenzije
60x45x104 cm
Funkcija
S predalom
Širina
60
Globina
45
Višina
104

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi