Mobilna komoda MIRALA 07

 Izdelek je na zalogi

Večnamenska visoka komoda, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda ima spodaj omaro z dvemi vrati, ki ima v notranjosti eno fiksno ter dve nastavljivi polici. Omara se odpira s podolgovatimi kromiranimi ročaji. Na zgornjem delu komode pa je odprta omara z eno fiksno in eno nastavljivo polico. Na zadnji stranici, je tudi odprtina za kable. Komoda je na štirih kolescih, kar omogoča, da jo lahko premikate po prostoru in s tem uporabljate na različne načine. 

68,64 € 105,60 € -35%
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Večnamenska visoka komoda, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda ima spodaj omaro z dvemi vrati, ki ima v notranjosti eno fiksno ter dve nastavljivi polici. Omara se odpira s podolgovatimi kromiranimi ročaji. Na zgornjem delu komode pa je odprta omara z eno fiksno in eno nastavljivo polico. Na zadnji stranici, je tudi odprtina za kable. Komoda je na štirih kolescih, kar omogoča, da jo lahko premikate po prostoru in s tem uporabljate na različne načine. S svojo ergonomsko obliko in stilskim dizajnom, je primerna za kopalnice, predsobe, zaprte balkone, pisarne, dnevne sobe, itd. Komoda je bele barve s sijajem.

... in še ostalo kar rabite vedeti

4 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
Bela
Dimenzije
73x36x172 cm
Funkcija
Na koleščkih
S policami
Širina
73
Globina
36
Višina
172

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.