Mobilna komoda MIRALA 05

Večnamenska komoda, ki je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda ima 5 predalov in eno prostorno omarico s polico, kateri lahko poljubno nastavljate višino. Omara in predali se odpirajo s kromiranimi ročaji. Komodo se lahko enostavno premika po prostoru, saj stoji na štirih kolescih. Zaradi njene mobilnosti, je zelo priročna in uporabna, namestite jo lahko v kuhinjo, pisarno, dnevno sobo, splanico, predsobo itd. Komoda je bele barve s sijajem.

104,40 € 130,50 € -20%
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Večnamenska komoda, ki je narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda ima 5 predalov in eno prostorno omarico s polico, kateri lahko poljubno nastavljate višino. Omara in predali se odpirajo s kromiranimi ročaji. Komodo se lahko enostavno premika po prostoru, saj stoji na štirih kolescih. 

... in še ostalo kar rabite vedeti

40.49 kg
4 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
bela
Dimenzije
85x44x81 cm
Funkcija
Na koleščkih
S policami
S predalom
Širina
85
Globina
44
Višina
81

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi