Komoda SPARKLE 3

Komoda SPARKLE 3

Komoda v atraktivnem stilu Hollywooda je vsestransko uporabna, kot stranska konzolna miza, ličilna miza ali pisalna miza. 

278,10 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Komoda v atraktivnem stilu Hollywooda je vsestransko uporabna, kot stranska konzolna miza, ličilna miza ali pisalna miza. Komoda je narejena iz mediapana, barvanega v črno mat barvo, na katerega je lepljeno steklo. Komoda ima dva predala s steklenima ročajema, opremljena s tri-sekcijskimi krogličnimi vodili. Vratca predalov so oblikovana v videzu profiliranih vratc. Rob stekla je rezan pod kotom (prirezan fasetni rob). Stranici komode se zaključita z nogicami v obliki konusa. Notranjost predala je v črni mat barvi. Maksimalna nosilnost: 100 kg. Komoda je že sestavljena.

... in še ostalo kar rabite vedeti

44 kg
8 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
MDF (Mediapan plošče)
Steklo
Barva
steklo
Dimenzije
122x40x82 cm
Funkcija
Sestavljiv program
S predalom
Širina
122
Globina
40
Višina
82

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi