Komoda MIRALA 12

Večnamenska visoka komoda, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Ima visoka vrata, ki jih lahko namontirate levo ali desno in se odpirajo s podolgovatim kromiranim ročajem. V notranjosti ima tri nastavljive in eno fiksno polico. Komoda stoji na štirih trikotnih kromiranih nogicah. 

64,80 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Večnamenska visoka komoda, narejena iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Komoda je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Ima visoka vrata, ki jih lahko namontirate levo ali desno in se odpirajo s podolgovatim kromiranim ročajem. V notranjosti ima tri nastavljive in eno fiksno polico. Komoda stoji na štirih trikotnih kromiranih nogicah. Primerna je za dnevne sobe, kuhinje, splanice, kopalnice, itd. Je bele barve s sijajem.

... in še ostalo kar rabite vedeti

29 kg
11 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
bela
Dimenzije
45x32x169 cm
Funkcija
S policami
Širina
45
Globina
32
Višina
169

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi