Stol ARNIKA

Modern jedilniški stol, oblazinjen s kvalitetno tkanino v sivi barvi. Podnožje je črne barve in narejeno iz masivnega bukovega lesa. Sedišče je sestavljeno iz vezanih plošč 1,3 cm in 1 cm, 3 cm pene in 1 cm manjše pene, ki se uporablja za dodatno udobnost stola. Za modern izgled stola poskrbijo vodoravne prešite črte po naslonu in sedišču. Nakup možen po 2 kosa.

63,45 €
Cena vključuje DDV.

Minimalna količina naročila za ta izdelek je 2.

 Izdelek je na zalogi.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Modern jedilniški stol, oblazinjen s kvalitetno tkanino v sivi barvi. Podnožje je črne barve in narejeno iz masivnega bukovega lesa. Sedišče je sestavljeno iz vezanih plošč 1,3 cm in 1 cm, 3 cm pene in 1 cm manjše pene, ki se uporablja za dodatno udobnost stola. Za modern izgled stola poskrbijo vodoravne prešite črte po naslonu in sedišču.

  • Maksimalna obremenitev stola je 120 kg.
  • Nakup možen po 2 kosa.

... in še ostalo kar rabite vedeti

6.45 kg
4 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Tkanina
Barva
siva
črna
Dimenzije
43x54x93,5 cm
Širina
43
Globina
54
Višina
93,5

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.