Kuhinjski blok RICCO

Kuhinjski blok RICCO

 Zadnji izdelki v trgovini

Sodoben kuhinjski blok, na voljo v povsem beli barvi. Blok je sestavljen iz več posameznih elementov, narejenih iz iverala, oblečenega v melamin in ima pult debeline 2,8 cm. Največji del bloka je omara s štirimi policami, v katero je možno namestiti vgradni hladilnik. Visoka je 199,5 cm, 60 cm širok in 57,5 cm globoka. Spodnji del bloka vključuje ohišje za pečico, z nosilnostjo do 30 kg, omarico za vsadno korito in omarico z notranjo poličko. Vse tri omarice so 60 cm široke in 46 cm globoke. 

616,28 €
Cena vključuje DDV.
 Zadnji izdelki v trgovini
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Sodoben kuhinjski blok, na voljo v povsem beli barvi. Blok je sestavljen iz več posameznih elementov, narejenih iz iverala, oblečenega v melamin in ima pult debeline 2,8 cm. Največji del bloka je omara s štirimi policami, v katero je možno namestiti vgradni hladilnik. Visoka je 199,5 cm, 60 cm širok in 57,5 cm globoka. Spodnji del bloka vključuje ohišje za pečico, z nosilnostjo do 30 kg, omarico za vsadno korito in omarico z notranjo poličko. Vse tri omarice so 60 cm široke in 46 cm globoke. Poleg teh je v bloku tudi ena ožja omarica, širine 40 cm in globine 46 cm z enim predalom nosilnosti do 3 kg in eno notranjo poličko z nosilnostjo do 5 kg. Zgornji del bloka vključuje dve omarici širine 60 cm in eno omarico širine 40 cm. Vse tri omarice so globoke 32 cm in imajo po eno notranjo polico z nosilnostjo do 5 kg. Kuhinjski blok ne vsebuje nobenih električnih elementov ali bele tehnike.

... in še ostalo kar rabite vedeti

2 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
Bela
Dolžina
280

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.