Kuhinjski blok PORTO

Kuhinjski blok PORTO

 Na zalogi ni dovolj izdelkov
dobavni rok še ni znan

Velik kuhinjski blok, s stranicami bele barve in sprednjo fasado v svetleči antracit barvi. Izdelan je iz iverala, oblečenega v melamin in ima delovni pult z debelino 2,8 cm. Največji del bloka je trivratna omara v katero je možno namestiti tudi vgradni hladilnik. Omara je visoka 207 cm in 60 cm široka, z globino 57 cm, in je sestavljena iz dveh delov. Notranje police omare imajo nosilnosti 10, 15 in 30 kg. Preostanek bloka je razdeljen v spodnji in zgornji del. 

706,86 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Velik kuhinjski blok, s stranicami bele barve in sprednjo fasado v svetleči antracit barvi. Izdelan je iz iverala, oblečenega v melamin in ima delovni pult z debelino 2,8 cm. Največji del bloka je trivratna omara v katero je možno namestiti tudi vgradni hladilnik. Omara je visoka 207 cm in 60 cm široka, z globino 57 cm, in je sestavljena iz dveh delov. Notranje police omare imajo nosilnosti 10, 15 in 30 kg. Preostanek bloka je razdeljen v spodnji in zgornji del. Zgornji del je sestavljen iz treh omaric, širin 40, 50 in 60 cm, vse tri pa so 59,6 cm visoke in globoke 34,6 cm. Vsaka ima po eno notranjo polico, z nosilnostjo do 5 kg. Spodnji del bloka je prav tako sestavljen iz treh delov in vključuje kabinet za vgradno korito, širine 50 cm in globine 57 cm, kabinet za vgradno pečico, širine 60 cm, globine 57 cm in nosilnostjo do 30 kg, ter predalnik s tremi predali, širine 40 cm in globine 57 cm. Predali imajo maksimalno obremenitev do 3 kg. Vsi kosi spodnjega dela kuhinjskega bloka so visoki 82 cm. Kuhinjski blok ne vsebuje nobenih električnih elementov ali bele tehnike.

... in še ostalo kar rabite vedeti

... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
Antracit
Dolžina
270

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.