Klubska miza WOOD
Akcija

Klubska miza WOOD

Klubska miza v ovalni obliki je narejena iz masivne hrastove plošče s poševno rezanim robom, ki daje mizi tanek eleganten pečat. 

119,48 € 132,75 € -10%
Cena vključuje DDV.
 Na zalogi ni dovolj izdelkov
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Klubska miza v ovalni obliki je narejena iz masivne hrastove plošče s poševno rezanim robom, ki daje mizi tanek eleganten pečat. Površina je oljena. Noge so tanke kovinske, prašno lakirane v črni barvi.

... in še ostalo kar rabite vedeti

14.86 kg
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Les
Barva
hrast
Dimenzije
120x60x33 cm
Dolžina
120
Širina
60
Višina
33
Oblika mize
Ovalna

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

Pomembno obvestilo glede dostave: Zaradi izrednih razmer (COVID situacija) lahko pride do zamud pri dostavi naročenih izdelkov. Pošta Slovenije nas je obvestila, da se čas dostave lahko podaljša na do 6 delovnih dni od prevzema blaga. Ker na situacijo ne moremo vplivati, vas pozivamo, da to upoštevate pri naročilu.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.