Klubska miza SAAMBA 103 sonoma hrast

 Na zalogi ni dovolj izdelkov
dobavni rok še ni znan

Preprosta klubska miza, ki je sestavljena iz treh elementov. Skupaj celoto tvorijo tri mizice različnih dimenzij, ki se lahko sestavijo skupaj, ena na drugo. Narejena je iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Na voljo je v različnih barvah. 

63,86 €
Cena vključuje DDV.
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Preprosta klubska miza, ki je sestavljena iz treh elementov. Skupaj celoto tvorijo tri mizice različnih dimenzij, ki se lahko sestavijo skupaj, ena na drugo. Narejena je iz visokokakovostnih ivernih plošč iz melamina. Miza je ergonomske oblike in stilskega dizajna. Na voljo je v različnih barvah. S svojo razigranostjo se bo odlično podala v vašo dnevno sobo, kjer bo popestrila prostor in vam poleg tega nudila dovolj prostora za odlaganje.

... in še ostalo kar rabite vedeti

... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Iveral
Barva
Sonoma hrast
Dimenzije
55x40x47 cm
Funkcija
Sestavljiv program
Dolžina
55
Širina
40
Višina
47

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: