Klubska miza MATIC 1

Klubska miza MATIC 1

 Izdelek je na zalogi

Čudovita klubska miza okrogle oblike, ki se bo lepo podala v vašo dnevno sobo. Na voljo je v barvi belega marmorja. Keramična namizna plošča ima premer 80 cm, je na višini 45 cm od tal in je debela 1,2 cm. Narejena je iz sintranega kamna z vzorcem belega marmorja. Noge in okvir mize so narejeni iz kovinskih cevi, prašno lakiranih v črno barvo za boljšo zaščito. Miza ima maksimalno nosilnost 120 kg.

109,89 €
Cena vključuje DDV.
 Izdelek je na zalogi
 

Vaš nakup poteka preko varne HTTPS povezave.

 

Blago bo predvidoma odpremljeno v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.

 

Če vam blago ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Osnovne informacije ...

Čudovita klubska miza okrogle oblike, ki se bo lepo podala v vašo dnevno sobo. Na voljo je v barvi belega marmorja. Keramična namizna plošča ima premer 80 cm, je na višini 45 cm od tal in je debela 1,2 cm. Narejena je iz sintranega kamna z vzorcem belega marmorja. Sintrani kamen je narejen iz kombinacije naravnega kamna v različnih barvah in ima več prednosti pred navadno keramiko. Je močnejši od velikih keramičnih plošč in se ne razbije zlahka. V primerjavi s kremenčevimi ploščami z umetnimi barvili je odporen na vročino in na mraz, v primerjavi s ploščami iz naravnega granita pa je tudi naravno vodoodporen. Prav tako je okolju prijaznejši od kemično obdelanih kremenčevih plošč. Noge in okvir mize so narejeni iz kovinskih cevi, prašno lakiranih v črno barvo za boljšo zaščito. Miza ima maksimalno nosilnost 120 kg.

... in še ostalo kar rabite vedeti

5 kos(ov)
... in še ostalo kar rabite vedeti
Material
Keramika
Barva
Bel marmor
Dimenzije
80x80x45 cm
Dolžina
80
Širina
80
Višina
45
Oblika mize
Okrogla

Navodila za sestavo

Garancija in dostava

Garancija

Za artikle je veljavnost garancije 1. leto od dneva nakupa, razen če ni drugače navedeno na garancijskih listih ali na računu. 

Dostava in osebni prevzem

Blago, kupljeno v naši spletni trgovini, bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji s pomočjo hitre pošte. Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem obvestilu o plačilu. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon. Običajno boste izdelke prejeli v roku 1-2 delovnih dni.

V kolikor vam je lažje, pa lahko blago, po predhodnem plačilu, tudi osebno dvignete v skladišču na Vrhniki.

Morda vam bo všeč tudi